Προεπισκόπηση Παγκόσμιου Πρωταθλήματος AeroPress 2022

Το Βανκούβερ, BC, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον παγκόσμιο διαγωνισμό AeroPress 2022, που θα διεξαχθεί 1-3 Δεκεμβρίου.

ΤΟΥ ERIK ROLFSEN
ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BARISTA

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος AeroPress

Εμπιστευτείτε τους Καναδούς να δώσουν το πρώτο τους Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress (WAC) ένα θέμα χόκεϊ.

Οι ανταγωνιστές δεν έχουν προσγειωθεί ακόμη στο Βανκούβερ για το WAC, αλλά ο επίσημος Λογαριασμός Instagram βάζει ήδη τα πρόσωπά τους σε κάρτες χόκεϊ.

Το WAC έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα υψηλής ενέργειας, προσβάσιμο γεγονός.

Το σχέδιο του παιχνιδιού

Φυσικά, το χόκεϊ είναι ένα παιχνίδι με τρεις περιόδους, οπότε το WAC εισήγαγε μια μεγάλη αλλαγή φέτος. Αυτό που ήταν ένα μονοήμερο σπριντ τώρα είναι α τριήμερη εκδήλωση από 1 έως 3 Δεκεμβρίου. Αυτό θα δώσει στους συμμετέχοντες λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρουν ανάσες μεταξύ των βάρδιων.

Οι κριτές του AeroPress επιλέγουν την αγαπημένη τους παρασκευή δείχνοντας. ο αγωνιζόμενος με τους περισσότερους «πόντους» κερδίζει τον γύρο.

«Οι ανταγωνιστές δεν έχουν πάντα την ευκαιρία να κάνουν πίσω και να τα καταφέρουν όλα, επειδή είναι τόσο υψηλής ενέργειας και υπάρχει τόση πολλή αδρεναλίνη», λέει ο Grant Gamble, δημιουργικός διευθυντής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος AeroPress με έδρα το Βανκούβερ. «Μοιράζονται ιδέες με επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ από όλες αυτές τις διαφορετικές χώρες. Το να μπορούμε να δώσουμε στους ανταγωνιστές το χώρο για να συμβεί αυτό το είδος σύνδεσης και ανάπτυξης είναι πολύ ωραίο».

Από την ίδρυσή του το 2008, το WAC έχει ξεχωρίσει από άλλους διαγωνισμούς καφέ βάζοντας τη διασκέδαση, την κοινότητα και την προσβασιμότητα πάνω από όλα. Ξεκινά με περίπου 3.500 ανταγωνιστές και πολύ λίγα εμπόδια εισόδου. Όποιος πιστεύει ότι ετοιμάζει ένα καλό κύπελλο είναι ευπρόσδεκτος στους ζωντανούς τοπικούς προκριματικούς, αλλά μόνο μερικές δεκάδες έχουν κερδίσει το δικαίωμα να παρακολουθήσουν προσωπικά τον πρώτο παγκόσμιο τελικό μετά την πανδημία.

Οι διαγωνισμοί AeroPress είναι ανοιχτοί σχεδόν σε οποιονδήποτε, αλλά μόνο οι λίγοι εκλεκτοί φτάνουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress.

Ημέρα 1: Προπόνηση και προετοιμασία

Σύμφωνα με το θέμα του χόκεϊ, η πρώτη μέρα τιμολογείται ως Προπόνηση και Προπόνηση. Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν τον επίσημο καφέ του διαγωνισμού και θα τελειοποιήσουν τις συνταγές τους. Θα περάσουν τη μέρα μαθαίνοντας από παλιούς πρωταθλητές και υψηλούς προσκεκλημένους της βιομηχανίας του καφέ. Μέλη της ακμάζουσας κοινότητας καφέ του Βανκούβερ που αγοράζουν εισιτήρια μπορούν επίσης να συμμετάσχουν.

2η μέρα: Πλέι οφ

Η δεύτερη μέρα είναι τα Playoffs – μια ολόκληρη μέρα προετοιμασίας καθώς οι κριτές μειώνουν το γήπεδο σε τρεις και τελικά στέφουν έναν πρωταθλητή.

Οι κριτές επιλέγουν τους αγαπημένους τους καφέδες από μια σύνθεση τριών.

3η μέρα: Εξαγορά καφέ

Στη συνέχεια, ο επίσημος καφές του διαγωνισμού και η νικητήρια συνταγή θα μεταφερθούν σε 10 καφέ του Βανκούβερ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Café Takeover της τρίτης ημέρας. Αυτά τα δημοφιλή καφέ θα ανοίξουν τις πόρτες τους σε οποιονδήποτε ανταγωνιστή ή πελάτη θέλει μια εορταστική ατμόσφαιρα και μια γεύση από το νικητήριο ρόφημα.

«Το καθοδηγητικό διάταγμα πίσω από ό,τι κάνουμε είναι ο στόχος μας να διασφαλίσουμε ότι κάθε άτομο που συμμετέχει – κερδίζει, χάνει ή ισοπαλία – φεύγει ενθουσιασμένος για να αγωνιστεί ξανά την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος AeroPress, Tim Williams. “Από όλες τις αναφορές, υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν στο Βανκούβερ και ανυπομονώ να το ζήσω μαζί με όλους τους άλλους που έρχονται στην πόλη.”

Και ανυπομονούμε να πέσει το πρώτο μπουκέτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Έρικ Ρόλφσεν (αυτός/αυτός) είναι πρώην συντάκτης στο Επαρχία Βανκούβερ που τώρα γράφει για τον καφέ στο Bean Poet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *