Πόση καφεΐνη έχει το ενεργειακό ποτό αδρεναλίνης; Τι να ξέρετε!

Adrenaline Shoc Smart Energy Variety

Τα ενεργειακά ποτά είναι μια συνηθισμένη επιλογή όταν χρειάζεστε μια ώθηση καφεΐνης για να περάσετε τη μέρα σας. Ενώ κάθε ενεργειακό ποτό που παίρνετε από ένα βολικό ράφι έχει διαφορετικά συστατικά μέσα, όλα περιλαμβάνουν την καφεΐνη που λαχταρούμε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πόση καφεΐνη καταναλώνετε την ημέρα. Εάν είστε λάτρης των ενεργειακών ποτών Adrenaline Shoc, θα πρέπει να γνωρίζετε τα 300 mg καφεΐνης που κρύβονται μέσα σε κάθε κουτί των 16 ουγκιών. Ας μάθουμε περισσότερα για τα ενεργειακά ποτά Adrenaline Shoc, την καφεΐνη που περιέχει και πώς συγκρίνεται με άλλα δημοφιλή ενεργειακά ποτά που μπορεί να βρείτε στην αγορά.

διαχωριστικό 3

Τι είναι το ενεργειακό ποτό αδρεναλίνης Shoc;

Αδρεναλίνη Σοκ διαφημίζεται ως ενεργειακό ποτό υψηλής απόδοσης, τύπου πριν την προπόνηση. Το ποτό ανήκει στον Lance Collins, έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα μέσα και τα έξω του ενεργειακού κόσμου. Τα ενεργειακά ποτά Adrenaline Shoc κατασκευάζονται από την Keurig Dr. Pepper και έφτασαν για πρώτη φορά στα καταστήματα το 2019.

Το Adrenaline Shoc Energy ισχυρίζεται ότι είναι ένα καθαρό και υγιεινό ενεργειακό ποτό. Το ποτό είναι χωρίς ζάχαρη, κάτι που είναι καλό για τους περισσότερους ανθρώπους. Έχει επίσης αμινοξέα, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι καλά για εσάς, αλλά το ανησυχητικό μέρος είναι η τεράστια ώθηση της «φυσικής ενέργειας» που τα ποτά παρέχουν στον οργανισμό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Adrenaline Shoc Smart Energy Acai Berry

Η καφεΐνη στα ενεργειακά ποτά σοκ με αδρεναλίνη

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι η καφεΐνη στα ενεργειακά ποτά Adrenaline Shoc προέρχεται από φυσικές πηγές καφεΐνης. Θα διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιούν κόκκους καφέ, yerba mate, guarana και εκχύλισμα φρούτων καφέ για να σας προσφέρουν την ώθηση που αναζητάτε. Ωστόσο, το Ο FDA συνιστά Οι ενήλικες καταναλώνουν μόνο 400 mg καφεΐνης την ημέρα και όχι περισσότερο από 200 mg ανά μερίδα. Με 300 mg καφεΐνης ανά κουτί, θα ξεπεράσετε τις συστάσεις σερβιρίσματος με ένα ποτό.

Η ποσότητα καφεΐνης σε αυτό το ποτό είναι αρκετά υψηλή ώστε η ίδια η εταιρεία να τοποθετεί προειδοποιήσεις στο κουτί. Προτείνει ότι οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες, οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών και όσες λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα, αποφεύγουν να πίνουν αυτό το ρόφημα. Δεν αρνούνται το γεγονός ότι ένα κουτάκι με ενεργειακό ποτό Adrenaline Shoc μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε όσους έχουν ευαισθησίες στην καφεΐνη ή άλλες παθήσεις.

Πώς συγκρίνεται;

Μπορεί να αισθάνεστε ότι το ενεργειακό ποτό Adrenaline Shoc είναι ακριβώς πάνω σας. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ένα ποτό με τόση καφεΐνη σε μια μερίδα, ίσως θα πρέπει να ξέρετε πώς συγκρίνεται με άλλα στην αγορά, ώστε να κρίνετε τις αντιδράσεις σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο Adrenaline Shoc και μερικά από τα πιο δημοφιλή ποτά που πιθανότατα έχετε δοκιμάσει.

Ενεργειακό ποτό αδρεναλίνης σοκ 300 mg καφεΐνης
Ενεργειακό ποτό Monster 160 mg καφεΐνης
Starbucks Triple Shot 225 mg καφεΐνης
κόκκινος ταύρος 80 mg καφεΐνης
Κανονικός καφές 95 mg καφεΐνης

Adrenaline Shoc Smart Energy Frozen Ice

Είναι επικίνδυνο το ενεργειακό ποτό Adrenaline Shoc;

Οποιοδήποτε ποτό με υψηλά επίπεδα καφεΐνης μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για όσους έχουν ευαισθησίες στην καφεΐνη. Όταν πρόκειται για αυτή τη μάρκα ενεργειακών ποτών, πολλοί μπορεί να αισθάνονται πιο άνετα, δεδομένου ότι δεν έχει ζάχαρη και αυτό που θεωρείται φυσικές πηγές καφεΐνης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Εάν παρατηρήσετε ότι νιώθετε νευρικότητα, ναυτία, έχετε μια καρδιά που τρέχει ή ακόμα και αισθάνεστε νευρικοί μετά από ένα από αυτά τα ενεργειακά ποτά, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε την καφεΐνη για λίγο και να δώσετε στο σώμα σας χρόνο να ανακάμψει.

διαχωριστικό 2

Τελικές σκέψεις

Όπως μπορείτε να δείτε, τα ενεργειακά ποτά Adrenaline Shoc είναι μια ακραία πηγή ενέργειας. Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη ώθηση ενέργειας και δεν φοβάστε τα 300 mg καφεΐνης σε μία μερίδα, η δοκιμή αυτού του ενεργειακού ποτού μπορεί να σας ωφελήσει. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το πώς μπορεί να αντιδράσει το σώμα σας σε τόση ποσότητα καφεΐνης σε μία συνεδρίαση, ίσως είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ενεργειακό ποτό με λιγότερη καφεΐνη για να σας βοηθήσει στη διάρκεια της ημέρας σας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *