Πόση καφεΐνη σε 3 νερά; Τι να ξέρετε!

3 Ηλεκτρολύτης με καφεΐνη με νερό

Όταν χρειάζεστε να ξεδιψάσετε και να ανανεωθεί το σώμα σας, η αναζήτηση παγωμένου νερού είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεωθείτε. Το μόνο πρόβλημα, εκτός από την προσπάθεια επιλογής της σωστής μάρκας, είναι ότι το νερό δεν σας παρέχει αυτό το επιπλέον κάτι που πολλοί από εμάς χρειαζόμαστε για να αντέξουμε τη μέρα μας. Δεν είναι σαν τον καφέ, το τσάι ή ένα ενεργειακό ποτό. Ή μήπως είναι?

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, υπάρχουν τώρα νερά στην αγορά που σας προσφέρουν ώθηση καφεΐνης μαζί με το υγιεινό αναψυκτικό που πάντα απολαμβάνατε. Ένα τέτοιο νερό είναι το 3 Water. Είτε έχετε ακούσει για αυτό το καφεϊνούχο νερό είτε όχι, προτού το δοκιμάσετε, είναι καλύτερο να γνωρίζετε πόση καφεΐνη περιέχει κάθε μπουκάλι των 16,9 ουγκιών. Η απάντηση είναι ότι κάθε μπουκάλι 3 Water περιέχει 50 mg καφεΐνης. Αυτό είναι λιγότερο από ένα φλιτζάνι καφέ, αλλά περισσότερο από τα περισσότερα αναψυκτικά 12 ουγκιών. Ας μάθουμε περισσότερα για το 3 Water, ώστε να αποφασίσετε εάν θέλετε να προσθέσετε αυτό το καφεϊνούχο νερό στη λίστα των ποτών που προτιμάτε.

διαχωριστικό 6

Τι είναι το νερό 3;

Παραγωγή EuroVita Corp, 3 Νερό ισχυρίζεται ότι είναι το τέλειο νερό. Όχι μόνο έχει καφεΐνη, αλλά διαθέτει επίσης ηλεκτρολύτες και ισχυρίζεται ότι είναι ισορροπημένο με το pH. Οι ηλεκτρολύτες στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν το σώμα σας να αναπληρώσει τα μέταλλα που χάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ισορροπία του pH βοηθά στη μείωση των ελεύθερων ριζών που βλάπτουν το σώμα. Βοηθά επίσης στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Έπειτα, υπάρχει η καφεΐνη που σας βοηθά να ανακτήσετε την εστίαση και την ενέργεια όταν αισθάνεστε εξαντλημένοι.

Τι γίνεται όμως με το νερό; Ναι, το 3 Water είναι εγχυόμενο με ηλεκτρολύτη και ισχυρίζεται τα οφέλη του, αλλά όταν πρόκειται για H20, θέλουμε μια πηγή νερού που μπορούμε να εμπιστευτούμε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, 3 Νερό ισχυρίζεται ότι το νερό τους προέρχεται από μια φυσική πηγή στο Brandonville, PA που είναι τόσο καθαρό που χαρακτηρίζεται ως καθαρό νερό σύμφωνα με τα πρότυπα του FDA απευθείας από την πηγή. Φιλτράρουν επίσης το νερό από το Signature Springs και το οζονίζουν για να πετύχουν την καλύτερη δυνατή γεύση.

Η καφεΐνη σε 3 νερό

Τα 50 mg καφεΐνης που βρίσκονται στο 3 Water θεωρούνται μέτρια ποσότητα. Είναι ίσο με αυτό που βρίσκεται σε μισό φλιτζάνι καφέ. 3 Το νερό χρησιμοποιεί τη φυσική καφεΐνη που βρίσκεται στους πράσινους κόκκους καφέ για να δώσει ώθηση στο νερό τους. Αυτό το εκχύλισμα πράσινου καφέ προστίθεται στο νερό χωρίς να αλλάζει η γεύση σύμφωνα με την εταιρεία. 3 Το νερό έχει σχεδιαστεί για να έχει τόσο καθαρή γεύση όσο οποιοδήποτε εμφιαλωμένο νερό στην αγορά, ενώ δίνει ενέργεια στο σώμα μας ενώ το πίνουμε.

Καθώς το 3 Water δεν είναι το μόνο εμφιαλωμένο νερό με καφεΐνη στην αγορά, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς συγκρίνεται με μερικά από τα άλλα όσον αφορά την περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

3 μπουκάλι νερού 16,9 ουγκιών 50 mg καφεΐνης
Μπουκάλι Water Joe 20 ουγκιών 70 mg καφεΐνης
Μπουκάλι Heroec Energy Water 16,9 ουγκιών 60 mg καφεΐνης
Συμβουλή Μπουκάλι Caffeine Kick Water 16 ουγκιών 60 mg καφεΐνης
Μπουκάλι Polar Frost Plus Energy 17 ουγγιών 67 mg καφεΐνης

Κατανόηση της καφεΐνης

Η καφεΐνη είναι ένα φυσικό διεγερτικό που βρίσκεται σε πολλά φυτά. Οι πότες καφέ ξυπνούν ανάλογα με ένα φρέσκο ​​φλιτζάνι καφέ για να τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για την ημέρα λόγω της καφεΐνης που βρίσκεται μέσα σε κάθε κόκκο καφέ που παρασκευάζουν. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για όσους πίνουν αναψυκτικά, τσάγια, ενεργειακά ποτά, ακόμη και τρώνε σοκολάτα. Με την κανονική κατανάλωση, η καφεΐνη δεν είναι επικίνδυνη. Τα προβλήματα συνήθως εμφανίζονται όταν οι άνθρωποι καταναλώνουν πάρα πολύ ή έχουν ευαισθησία στην καφεΐνη.

Σύμφωνα με τον FDAΈνας υγιής ενήλικας θα πρέπει να καταναλώνει μόνο 400 mg καφεΐνης την ημέρα. Όταν το σκεφτείς, ωστόσο, αυτό φαίνεται σαν χαμηλός αριθμός λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ποτά που καταναλώνουμε καθημερινά. Για να πίνετε, ή να φάτε, καφεΐνη και να είστε ασφαλείς, είναι καλύτερο να γνωρίζετε το σώμα σας και τις προσωπικές σας ανοχές. Θα καταλάβεις πότε έχεις πιει πάρα πολλά.

Για να σας βοηθήσουμε να γνωρίζετε τι πρέπει να προσέχετε όταν καταναλώνετε υπερβολική ποσότητα καφεΐνης, ακολουθεί μια λίστα με πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε:

  • Αυπνία
  • Αυξημένος καρδιακός ρυθμός
  • Νευρικότητα
  • Το άγχος
  • Στομαχικές διαταραχές ή ναυτία
  • Πονοκέφαλο

διαχωριστικό 4

Τελικές σκέψεις για την καφεΐνη σε 3 νερό

Αν και το καφεϊνούχο νερό μπορεί να μην υπάρχει σε κάθε ράφι του τοπικού παντοπωλείου σας, είναι εκεί έξω αν θέλετε να το δοκιμάσετε. Όταν πρόκειται για τα 50 mg καφεΐνης που βρίσκονται σε 3 Νερότα επίπεδα είναι μέτρια και θα πρέπει να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το δροσιστικό ποτό χωρίς πολλά προβλήματα. Όπως πάντα, με κάθε ποτό που περιέχει καφεΐνη, πίνετε υπεύθυνα και γνωρίζετε τις ανοχές του σώματός σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα ποτά που αγαπάτε και την ενέργεια που χρειάζεστε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *