Πόση καφεΐνη στο ανθρακούχο νερό με καφεΐνη Bubly Bounce;

Bubly Bounce Καφεϊνούχο ανθρακούχο νερό 12oz Πακέτο κουτιών, Triple Berry

Το Bubly ενίσχυσε ήδη την εργάσιμη μας μέρα με τις τραγανές φρουτώδεις γεύσεις και το δροσιστικό μυρμήγκιασμα. Τώρα υπάρχει μια εκδοχή με ήπια καφεΐνη για να δώσει λίγη έξτρα ώθηση στα απογεύματα σας. Με μόνο 35 mg καφεΐνης ανά μερίδα 12 ουγκιών, το Bubly Bounce είναι η τέλεια θεραπεία για τη μεσημεριανή ύφεση χωρίς την βαρύτερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη από ένα φλιτζάνι καφέ ή την έντονη βιασύνη ζάχαρης από ένα κουτάκι αναψυκτικού. Δείτε πώς το Bubly Bounce συγκρίνεται με άλλα ποτά που μπορεί να αναζητήσετε για να αντιμετωπίσετε τις λίγες ώρες που απομένουν από τη βάρδια σας.

διαχωριστικό 6

Πόση καφεΐνη έχει το Bubly Bounce;

Το ανθρακούχο νερό είναι συνήθως ντεκαφεϊνέ, αλλά υπάρχουν αρκετές παραλλαγές που περιέχουν καφεΐνη. Η Phocus, η AHA, η Perrier και η Caribou είναι μερικές μόνο μάρκες που προσφέρουν πλέον ανθρακούχο νερό με καφεΐνη.

Bubly Bounce περιέχει 35 mg καφεΐνης. Αυτή είναι μια αρκετά χαμηλή ποσότητα, δεδομένου ότι τα περισσότερα ποτά καφέ υπερβαίνουν τα 100 mg, και ακόμη και άλλα αφρώδες νερά μπορούν να αιωρούνται κοντά σε τριψήφιο αριθμό. Το ανθρακούχο νερό με καφεΐνη τείνει να παραμένει κάτω από 150 mg και το Bubly ταιριάζει ακριβώς στην κάτω έως μέτρια πλευρά της ζυγαριάς.

Ποτό* Καφεΐνη σε mg. ανά 12 oz. σερβίρισμα
AHA Ανθρακούχο Νερό 30 mg
Bubly Bounce 35 mg
Caribou BOUsted Ανθρακούχο Νερό 75 mg
GURU Ανθρακούχο Ενεργειακό Νερό 100 mg
Ανθρακούχο νερό Pep Talk 50 mg
Perrier Energize 140 mg
Αφρώδη Νερό Phocus 75 mg
Πολωνία Ανοιξιάτικο Αφρώδη Ενεργειακό Νερό 75 mg

*Ορισμένες από αυτές τις σειρές ποτών έχουν πολλαπλές γεύσεις, αλλά η περιεκτικότητα σε καφεΐνη είναι σταθερή παντού.

Πώς συγκρίνεται το Bubly Bounce με άλλα ποτά με καφεΐνη;

Το ανθρακούχο νερό με καφεΐνη δεν περιέχει συνήθως τόση καφεΐνη όσο τα πιο δημοφιλή φορτισμένα ποτά όπως ο καφές ή το τσάι. Δεν υπάρχει πραγματικά κάτι σαν ένα μέσο φλιτζάνι καφέ, καθώς τα πάντα, από τη γεύση μέχρι την περιεκτικότητα σε καφεΐνη εξαρτώνται από τους συγκεκριμένους κόκκους και τον τρόπο παρασκευής τους.

Ωστόσο, είναι ασφαλές να πούμε ότι τα περισσότερα 12 oz. Τα ποτά καφέ κυμαίνονται μεταξύ 75-200 mg καφεΐνης. Κατά μέσο όρο 12 oz. φλιτζάνι παρασκευασμένου καφέ περιέχει περίπου 142 mg καφεΐνης. Ωστόσο, ο πραγματικός αριθμός μπορεί να ποικίλλει πολύ ανάλογα με τα φασόλια που χρησιμοποιείτε και τον τύπο του ποτού. Για παράδειγμα, ένα latte παρασκευάζεται με συμπυκνωμένα σφηνάκια εσπρέσο αντί για βρασμένο καφέ και κάθε σφηνάκι περιέχει περίπου 75 mg καφεΐνης. Εκτός από τον ντεκαφεϊνέ, είναι ασφαλές να πούμε ότι όλα τα ποτά καφέ έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη από το Bubly Bounce.

Τα φύλλα μαύρου τσαγιού σας δίνουν συνήθως μια μέτρια ποσότητα καφεΐνης, με κατά μέσο όρο 72 mg ανά μερίδα 12 ουγκιών. Ένα αντίστοιχο φλιτζάνι πράσινο τσάι περιέχει περίπου 52 mg καφεΐνης. Οι επιλογές βοτάνων όπως η μέντα, το rooibos και το χαμομήλι είναι συνήθως χωρίς καφεΐνη.

Το Bubly Bounce περιέχει σημαντικά λιγότερη καφεΐνη από τον καφέ και οριακά λιγότερη από το τσάι. Η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη είναι εφάμιλλη με πολλά αναψυκτικά. Στην πραγματικότητα, ένα κουτάκι Bubly Bounce έχει στην πραγματικότητα ακριβώς την ίδια ποσότητα καφεΐνης με ένα 12 ουγκιές. Κόκα κόλα. Τα ενεργειακά ποτά όπως το Monster έχουν πάντα περισσότερη καφεΐνη από το Bubly Bounce. Για παράδειγμα, 12 oz. του Monster περιέχει 120 mg καφεΐνης.

Ποτό Καφεΐνη σε mg. Ανά 12 oz. Σερβίρισμα
Μπύρα Barq’s Root 22 mg
Σκετος ΚΑΦΕΣ 142 mg
Μαύρο τσάι 72 mg
Bubly Bounce 35 mg
Κοκ 35 mg
Κόκα Κόλα Διαίτης 46 mg
Δόκτορ πέππερ 43 mg
Dunkin Donuts Cold Brew Coffee 195 mg
Grande Latte στα Starbucks (2 σφηνάκια εσπρέσο) 150 mg
Πράσινο τσάι 52 mg
Ενεργειακό ποτό Monster 120 mg
βουνισια ΔΡΟΣΙΑ 55 mg
Pepsi 39 mg
Βιταμίνη Νερό Ενέργεια 30 mg

Είναι καλό για εσάς το ανθρακούχο νερό με καφεΐνη;

Με φυσική γεύση και με λίγα μόνο συστατικά, το Bubly Bounce και άλλα καφεϊνούχα αφρώδη νερά είναι σίγουρα πιο υγιεινές επιλογές από τις γεμάτες ζάχαρη, χημικά δεμένες αναψυκτικά και τα ενεργειακά ποτά. Ακόμα κι έτσι, η προστιθέμενη καφεΐνη προκαλεί ανησυχία.

Σε αντίθεση με τον καφέ, που είναι μια φυσική πηγή καφεΐνης, το ανθρακούχο νερό δεν περιέχει βιολογικά το διεγερτικό, επομένως πρέπει να προστεθεί ως επιπλέον συστατικό. Τις περισσότερες φορές, όταν η καφεΐνη προστίθεται σε ένα ρόφημα, είναι ένα τεχνητό συστατικό, αλλά δεν ξέρουμε πώς το κάνει ο Bubly. Ο καφές είναι ίσως το πιο υγιεινό ρόφημα με καφεΐνη από την άποψη ότι περιέχει φυσικά συστατικά, αλλά εξαρτάται από την ποσότητα που πίνετε και αν τον πάρετε μαύρο ή τον περιχύνετε με ζάχαρη.

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε πόση καφεΐνη πίνετε σε κανονική βάση. Οι τρέχουσες οδηγίες του FDA λένε ότι οι ενήλικες πρέπει να περιορίσουν την πρόσληψη καφεΐνης 400 mg ανά μέρα. Θα χρειάζονταν αρκετά κουτάκια Bubly Bounce για να πετύχετε αυτόν τον αριθμό, αλλά ίσως όχι σε συνδυασμό με άλλες πηγές καφεΐνης, όπως καφέ, σοκολάτα, τσάι, ακόμη και ορισμένα τρόφιμα, όπως σκόνες πρωτεΐνης και σέικ.

διαχωριστικό 3

συμπέρασμα

Με χαρούμενες, διασκεδαστικές γεύσεις όπως Blood Orange, Passionfruit και Τριπλό ΜπέριΤο Bubly Bounce μπορεί να προσθέσει λίγη επιπλέον παράλειψη στο βήμα σας, καθώς περιέχει 35 mg καφεΐνης χωρίς γλυκαντικά ή τεχνητά αρώματα. Αν και έχει τόση καφεΐνη όσο ένα αναψυκτικό, το Bubly Bounce είναι σίγουρα μια πιο υγιεινή επιλογή από μια ζαχαρούχα σόδα. Έχει σημαντικά λιγότερη καφεΐνη από τα ενεργειακά ποτά, τον καφέ και το μεγαλύτερο μέρος του τσαγιού, επομένως είναι επίσης μια έξυπνη επιλογή εάν θέλετε να μειώσετε την πρόσληψη καφεΐνης σας ή εάν αναζητάτε ένα ρόφημα με ήπια καφεΐνη για να ολοκληρώσετε δυνατά την εργάσιμη ημέρα. Ο FDA συνιστά στους ενήλικες να περιορίζουν την πρόσληψη καφεΐνης σε 400 mg ή λιγότερο κάθε μέρα, έτσι το Bubly Bounce παρέχει αρκετή ώθηση για να φωτίζει την ημέρα σας χωρίς να ανησυχείτε για την υπέρβαση των συνιστώμενων επιπέδων καφεΐνης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *