Πώς η Breville μπορεί να βελτιώσει το Barista Express » CoffeeGeek

Η Breville Barista Express… η μηχανή εσπρέσο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον πλανήτη, που λειτουργεί δέκα χρόνια τώρα. Παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2013, εξακολουθεί να είναι ισχυρή σήμερα.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Πριν από το Barista Express, οι περισσότερες μηχανές άλεσης και παρασκευής εσπρέσο ήταν απλά κακές. Αρκετοί Ιταλοί κατασκευαστές δοκίμασαν αυτόν τον χώρο και οι ενσωματωμένοι μύλοι ήταν συνήθως αδέξιοι και κακοσχεδιασμένοι (συλλέγουν πολλή υγρασία από το μηχάνημα). Τα εξαρτήματα του εσπρέσο ήταν τα υλικά χαμηλότερης ποιότητας που μπορούσαν να κολλήσουν μεταξύ τους. Ξέρω. Δοκίμασα περισσότερα από μερικά από αυτά.

Το Barista Express το άλλαξε. Διαθέτει πλήρη έλεγχο PID και λέβητα ατμού (με έξι διαθέσιμες ρυθμίσεις θερμοκρασίας). Το καλά σχεδιασμένο τμήμα μύλου της Express είναι πολύ απομονωμένο από οποιαδήποτε υγρασία του μηχανήματος και βασίζεται στον μύλο Dose Control Pro της Breville. Η μετάβαση από την παρασκευή στον ατμό είναι πολύ σύντομη – πράγματι, μια από τις συντομότερες μεταβάσεις ενός λέβητα στην αγορά το 2013 – και έχει ωραία χαρακτηριστικά αυτόματης εκκένωσης για να επαναφέρει τον λέβητα στις θερμοκρασίες παρασκευής μετά τον ατμό.

Τα πλεονεκτήματα του μηχανήματος συνεχίζονται: το Barista Express είναι ένας εξαιρετικός παραγωγός ατμού για ένα μηχάνημα με ένα λέβητα. Είναι ένα προγραμματιζόμενο αυτόματο μηχάνημα, που σημαίνει ότι χρειάζεται απλώς να πατήσετε ένα κουμπί μία φορά για να ετοιμάσετε μια λήψη και το μηχάνημα θα τερματίσει τη λήψη μετά από προκαθορισμένο χρόνο. Ο δίσκος ποτηριών ζεσταίνεται αρκετά και ο δίσκος υγρών είναι ογκώδης, με ορισμένα κρυφά χαρακτηριστικά. Και υπάρχει αυτό το μανόμετρο μπροστά που είναι σταθερό και λειτουργεί γοητευτικά για να σας βοηθά να μετράτε λήψεις.

Για το 2013, αυτό ήταν κορυφαίο σε πολλές κατηγορίες εσπρέσο καταναλωτών. Εδώ είναι το εισαγωγικό βίντεο που έκανε η Breville για το μηχάνημα τότε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *