Συνάδελφος αποκαλύπτει την επόμενη γενιά Stagg EKG Gooseneck KettlesDaily Coffee News από το περιοδικό Roast

Βραστήρας Stagg EKG Pro 2

Ένας νέος βραστήρας Stagg EKG Pro από την Fellow. Φωτογραφία Daily Coffee News από τον Howard Bryman.

Επωνυμία εξοπλισμού καφέ με έδρα το Σαν Φρανσίσκο Σύντροφος έχει αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες δύο νέων μοντέλων του ηλεκτρικού βραστήρα Stagg EKG με λαιμό χήνας σήμερα, εγκαινιάζοντας μια νέα γενιά του δημοφιλούς εργαλείου pourover.

Τα Fellow Stagg EKG Pro και EKG Pro Studio Edition εισάγουν νέες δυνατότητες συνδεδεμένες με wifi στη γραμμή EKG, ενώ διαθέτουν ανανεωμένη διεπαφή και άλλα προηγμένα χειριστήρια.

Ο συνεργάτης ιδρυτής Jake Miller είπε στο Daily Coffee News ότι και τα δύο μοντέλα είναι επίσης κατασκευασμένα με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα κάτω από την κουκούλα, ενώ το Studio Edition σκληραίνει την ίδια την κουκούλα, προσφέροντας ένα μεταλλικό κουμπί ελέγχου σε μια μεταλλική βάση κάτω από μια μαύρη γυάλινη επιφάνεια.

Πόμολο βραστήρα Stagg EKG Pro

«Για το καφέ, φαντάζομαι ότι θα προσελκύονται από τρία πράγματα: αντοχή, μακροζωία και ακρίβεια», είπε ο Miller στο DCN. «Σχεδιάσαμε αυτό το προϊόν για να διαρκέσει και το υποστηρίζουμε με τριετή εγγύηση, με εγγραφή προϊόντος».

Οι νέες παραλλαγές θα συνδέονται ασύρματα με μια επερχόμενη εφαρμογή Fellow.

Υψόμετρο βραστήρα Stagg EKG Pro

«Το σπουδαίο με το Stagg EKG Pro και το Pro Studio είναι ότι το υλικολογισμικό μπορεί να ενημερωθεί», είπε ο Miller. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε αυτό το προϊόν καλύτερο για τους ανθρώπους με την πάροδο του χρόνου. Κατά την κυκλοφορία, οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν τον βραστήρα τους στο WiFi μέσω της εφαρμογής, η οποία θα επιτρέψει στον βραστήρα να ενημερώνεται απρόσκοπτα».

Οι έγχρωμες οθόνες υψηλής ανάλυσης στα νέα μοντέλα εμφανίζουν πληροφορίες στα Αγγλικά, Ισπανικά ή Γαλλικά. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τους χρόνους διατήρησης θερμότητας από 15 λεπτά έως μία ώρα. Οι πληροφορίες υψομέτρου που προσαρμόζονται από τον χρήστη θα ισχύουν για πρόσθετες λειτουργίες, όπως μια ρύθμιση «πρώτα βράσιμο» που φέρνει το νερό σε πλήρη βράση και στη συνέχεια το αφήνει να κατέβει στην καθορισμένη θερμοκρασία και το συγκρατεί από εκεί.

Θερμοκρασία βραστήρα Stagg EKG Pro

“Αυτή η λειτουργία είναι πιθανό να είναι πιο χρήσιμη για τους χρήστες που συνήθως προβράζουν το νερό τους για λόγους υγιεινής”, δήλωσε ο Miller. «Για παράδειγμα, οι εταίροι μας σε ορισμένα μέρη της Ασίας το κάνουν αυτό. Τώρα έχουμε αυτοματοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα για αυτούς τους χρήστες. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματισμού εδώ μαζί με αυτήν τη δυνατότητα, ώστε η διαδικασία να συμβεί πριν καν ξυπνήσετε.”

Ο Fellow κυκλοφόρησε τον αυθεντικό βραστήρα Pourover Stagg το 2015 ως συνέχεια της πρώτης συσκευής του, του Duo Coffee Steeper immersion ζυθοποιίας. Το ψηφιακό ηλεκτρικό Stagg EKG κυκλοφόρησε περίπου ένα χρόνο αργότερα, μαζί με το EKG+, του οποίου οι ασύρματες δυνατότητες Bluetooth τροφοδοτούσαν δεδομένα θερμοκρασίας και επέτρεπαν ορισμένες επιλογές τηλεχειρισμού μέσω της εφαρμογής Brewbar που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή ζυγαριάς Acaia. Το μοντέλο EKG+ δεν είναι πλέον σε παραγωγή με την κυκλοφορία των νέων βραστών.

Βραστήρας Stagg EKG Pro Fellow

Άλλες αναβαθμίσεις στους νέους βραστήρες περιλαμβάνουν μια επανασχεδιασμένη τσιμούχα για τα καπάκια, όπου οι οπές εξαερισμού έχουν επίσης ενημερωθεί για την αποφυγή σταγόνων κατά την έκχυση σε απότομες γωνίες. Επιπλέον, η νέα ενσωματωμένη διεπαφή χρήστη προσφέρει δυνατότητες αυτόματου προγραμματισμού προθέρμανσης, καθώς και ένα προαιρετικό μενού προκαθορισμένων θερμοκρασιών για κύλιση για διαφορετικές ανάγκες παρασκευής. Μια προαιρετική ρυθμιζόμενη ένταση ήχου προειδοποιεί τους χρήστες για το πότε το νερό είναι έτοιμο.

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει για μηχανήματα που είναι αυτή τη στιγμή σε παραγωγή και προγραμματίζονται παραδόσεις από τα τέλη Οκτωβρίου. Το Stagg EKG Pro κυκλοφόρησε για $195 ή $225 με λαβή και πόμολο από ξύλο καρυδιάς. Το Stagg EKG Pro Studio Edition κοστίζει 225 $ ή 255 $ σε καρυδιά.

Βραστήρας Stagg EKG Pro 1


Έχει νέα να μοιραστείτε η επιχείρηση καφέ σας; Ενημερώστε τους συντάκτες του DCN εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *