Συνδυάζοντας τη σπεσιαλιτέ με τα πικάντικα, καβουρδισμένα μπουμπούκια ζεσταίνονται στο AustinDaily Coffee News από το Roast Magazine

Καφές Roasty Buds

Kinda Spicy καφές Roasty Buds. Όλες οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά του Roasty Buds.

Με πολλούς βορειοαμερικανούς πότες καφέ τυλιγμένους στη ζεστή αγκαλιά της εποχής των μπαχαρικών κολοκύθας, μια νέα εταιρεία πικάντικου καφέ από το Όστιν του Τέξας, κάλεσε Ψητά μπουμπούκια ανεβάζει σημαντικά τη θερμότητα.

Ιδρύθηκε από τους φίλους Louis Montemayor, George Ellis και Daniel Stone τον Ιούλιο, η μάρκα υιοθετεί μια νέα προσέγγιση στον ειδικό καφέ, συνδυάζοντάς τον με γεύση τσίλι και διάφορα επίπεδα πικάντικης θερμότητας.

Η νέα σειρά καφέ προωθείται από το εξίσου πικάντικο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με επικεφαλής τον Austin’s Bandolier Mediaόπου οι ιδρυτές των Roasty Buds είναι επίσης συνεργάτες και συνεργάτες.

Καβούρδισμα καφέ Roasty Buds

«Όλοι μας αρέσει να παρακολουθούμε περιεχόμενο πικάντικου φαγητού και γνωρίζουμε πόσο δημοφιλές είναι», είπε πρόσφατα ο Montemayor στο DCN. «Είμαι μεγάλος τύπος μπαχαρικών και όλοι αγαπάμε τον καφέ, αλλά δεν είχαμε ξαναδεί αυτούς τους δύο κόσμους συνδυασμένους, οπότε θέλαμε να μάθουμε πώς θα ήταν — γευστικά, αλλά και η εμπειρία γενικά. Στο μυαλό μας, ένιωθα σαν ένα τόσο διασκεδαστικό και μοναδικό πράγμα να δοκιμάσουμε».

Για την παραγωγή καφέ, η startup έχει στραφεί σε συναδέλφους του Austin Cuvée Coffee και τον ιδιοκτήτη του Mike McKim, με τον οποίο οι ιδρυτές των Roasty Buds είχαν μια υπάρχουσα σχέση μέσω της δουλειάς τους στα social media.

Η Cuvée βοηθά αυτήν τη στιγμή με την προμήθεια και το ψήσιμο για την εναρκτήρια σειρά συσκευασμένων καφέ Roasty Buds, η οποία περιλαμβάνει έναν μη πικάντικο κολομβιανό καφέ μίας προέλευσης, τον Kinda Spicy Hatch Chile, τον Xtra Spicy Ghost Pepper και τον XXXtra Spicy Carolina Reaper. Η μάρκα κυκλοφόρησε επίσης έναν εποχιακό καφέ που ονομάζεται Pumpkin Spiciest.

Σακουλάκια καφέ Roasty Buds

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Κολομβιανό ως βάση για τις κύριες πικάντικες ποικιλίες, αλλά σύντομα θα προσθέσουμε έναν μεξικάνικο καφέ μίας προέλευσης», είπε ο Ellis, σημειώνοντας ότι οι καφέδες προέρχονται από τις υπάρχουσες σχέσεις απευθείας εμπορίου της Cuvée.

Επί του παρόντος, οι καφέδες πωλούνται απευθείας μέσω του ιστότοπου Roasty Buds ή μέσω ορισμένων εξειδικευμένων παντοπωλείων και καταστημάτων μπαχαρικών σε όλη τη χώρα. Οι πωλήσεις είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθούν μέσω των δραστηριοτήτων κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας.

«Λόγω του κοινωνικού μας υπόβαθρου, είχαμε γνώση για τα μπαχαρικά στον κοινωνικό χώρο», είπε η Ellis στο DCN. «Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, ασχοληθήκαμε με τον premium craft καφέ που διατίθεται στο TikTok και στην IG».

Ένα άλλο κομμάτι μάρκετινγκ έρχεται μέσα από το νέο Online παιχνίδι Roasty Budsένα παιχνίδι arcade σε στιλ της δεκαετίας του ’80 που θυμίζει τη νεολαία των τριών ιδρυτών της μάρκας.

Το παιχνίδι Roasty Buds

Arcade παιχνίδι The Roasty Buds.

«Ένα μεγάλο μέρος αυτού που θέλαμε να κάνουμε με το Roasty Buds ήταν να διασκεδάσουμε και να είμαστε αυθεντικοί με τις προσωπικότητές μας», είπε ο Montemayor. «Έτσι, όσον αφορά το περιεχόμενο και την προώθηση γενικά, δημιουργούμε πράγματα που πραγματικά μας αρέσουν και θεωρούμε ψυχαγωγικά».

Ο συνιδρυτής της Roasty Buds, Daniel Stone, δήλωσε ότι η εταιρεία αυτή τη στιγμή εξερευνά νέα κανάλια χονδρικής, ενώ παράλληλα επιδιώκει να επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της μέσω της πιθανής προσθήκης ψυχρής παρασκευής. Το Roasty Buds βρήκε επίσης κάποια πρώιμη επιτυχία χρησιμοποιώντας τους καφέδες ως συμπληρωματικό συστατικό σε άλλες εφαρμογές τροφίμων και ποτών.

Πράσινος καφές Roasty Buds

«Η ανταπόκριση στα προϊόντα μας ήταν συντριπτικά θετική. δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι», είπε ο Montemayor στο DCN. «Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον λατρεύουν ως απλό καφέ και σε άλλους που τον χρησιμοποιούν σε κοκτέιλ, ακόμη και σε συνταγές μαγειρικής, ήταν μια τόσο διασκεδαστική διαδρομή μέχρι στιγμής».


Έχει νέα να μοιραστείτε η επιχείρηση καφέ σας; Ενημερώστε τους συντάκτες του DCN εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *