Τα Hooked Foods αυξάνονται κατά 25% από μήνα σε μήνα, κατακλύζονται από θετικές κριτικές – vegconomist

Αφού κυκλοφόρησε το φυτικό εναλλακτικό σολομό “Salmoonish” στα σουηδικά καταστήματα λιανικής, η μάρκα alt seafood Αγκύλος λέει ότι έχει πλημμυρίσει από θετικά σχόλια των καταναλωτών.

Ένας πελάτης που είναι vegan εδώ και επτά χρόνια είπε ότι «έκλαψε με δάκρυα χαράς» για τη γεύση, περιγράφοντάς την ως πανομοιότυπο με τον συμβατικό σολομό. Ένας άλλος είπε ότι το Salmoonish «έχει τη γεύση και τη μυρωδιά του σολομού με τρομακτικό τρόπο», ενώ ένας τρίτος είπε ότι το προϊόν «μάλλον θα ξεγελούσε κανέναν».

«Είμαι πολύ περήφανη που το δείχνω αυτό σε όποιον στον κόσμο αμφιβάλλει για τα θαλασσινά φυτικής προέλευσης ότι θα έχει μια θέση στα μελλοντικά μας ράφια λιανικής», δήλωσε η Monika Werthén, CMO της Hooked.

Η ομάδα Hooked Foods
©Hooked Foods

«Υπάρχει ξεκάθαρη αγορά και ζήτηση των καταναλωτών εκεί έξω που ζητούν αυτά τα προϊόντα. Ελπίζω αυτές οι μαρτυρίες καταναλωτών μαζί με την πρόσφατη ανάπτυξή μας να εμπνεύσουν περισσότερες εταιρείες και λιανοπωλητές να ενθουσιαστούν με αυτόν τον χώρο», προσθέτει.

Το Salmoonish κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου, μαζί με ένα άλλο προϊόν Hooked, το Fish-ish Sticks. Η εταιρεία αναφέρει τώρα ανάπτυξη 25% από μήνα σε μήνα και 300% εκτιμώμενη ανάπτυξη για το 2022.

Γάντζος τόνος
©Hooked Foods

Επέκταση στις ευρωπαϊκές αγορές

Η Hooked βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία εξασφάλισης της χρηματοδότησης της Series A, την οποία η επωνυμία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να επιταχύνει την επέκτασή της σε ευρωπαϊκές αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Μπενελούξ το επόμενο έτος.

Η συνεχιζόμενη επιτυχία ακολουθεί την αύξηση των 3,8 εκατομμυρίων ευρώ από την εταιρεία το 2021, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της καινοτομίας και της επέκτασης των προϊόντων.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω τα θετικά σχόλια να έρχονται από τον κόσμο. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά τα προϊόντα εδώ και πολύ καιρό και το ερώτημα εκατομμυρίων δολαρίων είναι πότε είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Το να λάβουμε αυτή την ανταπόκριση από τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή σημαίνει τα πάντα για εμάς», δήλωσε ο Tom Johansson, Διευθύνων Σύμβουλος της Hooked.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *