Το νέο Incogmeato Chick’n της MorningStar Farms περιλαμβάνει τις πρώτες βάφλες Vegan Eggo

Ανήκει στην Kellogg MorningStar Farms ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει δύο νέα προϊόντα κοτόπουλου φυτικής προέλευσης για το υπόλοιπο του 2022. Ένα από τα προϊόντα θα διαθέτουν την πρώτη vegan βάφλα που δημιουργήθηκε ποτέ από την εμβληματική μάρκα πρωινού Kellogg Ηχώ.

Νέα εισιτήρια

Πωλείται μέσω του MorningStar’s ακατέργαστο γραμμή, οι νέες προσθήκες κοτόπουλου διαθέτουν το Ζεστό και πικάντικο τραγανό φιλέτο Chik’n φυτικής προέλευσης, συν το Σάντουιτς με βάφλα Chik’n και Eggo Liege. Σύμφωνα με τη μάρκα, το Hot Crispy Chik’n προσφέρει ένα τρυφερό εσωτερικό με ένα πικάντικο, τραγανό και τραγανό εξωτερικό με ζουμερό εσωτερικό. Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες των τεσσάρων φιλέτα, με κάθε φιλέτο να περιέχει 29% λιγότερα λιπαρά από τα συμβατικά φιλέτα κοτόπουλου (12 g συνολικού λίπους ανά μερίδα έναντι 8 g) και 17 g φυτικής πρωτεΐνης.

Το Chik’n and Eggo Liege Style Waffle Sandwich είναι μια νέα επιλογή πρωινού χωρίς κρέας που θα κάνει ντεμπούτο σε επιλεγμένους λιανοπωλητές στις ΗΠΑ. Το φορητό σάντουιτς περιλαμβάνει τις πρώτες βέγκαν βάφλες Eggo που σερβίρονται με φυτικό μπιφτέκι κοτόπουλων Morningstar. Κάθε κουτί περιέχει δύο σάντουιτς βάφλα, με 21 g φυτικής πρωτεΐνης ανά σάντουιτς.

Vegan βάφλες με κοτόπουλο και αυγό
©MorningStar Farms

Διεύθυνση Plant Co

Η Kellogg’s, ένας μακροχρόνιος ηγέτης στις εναλλακτικές λύσεις κρέατος, συνέχισε να καινοτομεί τις προσφορές προϊόντων της. Τον Απρίλιο, η εταιρεία ανακοινώθηκε θα βελτιώσει τη βιωσιμότητά της προμηθεύοντας νέα και καλύτερα συστατικά σόγιας και δεσμευόταν να κάνει όλες τις εναλλακτικές λύσεις για το κρέας της με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το τέλος του 2022.

Τον Ιούνιο, η Kellogg’s αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να διαχωρίσει τις επιχειρήσεις δημητριακών, σνακ και φυτικών τροφίμων σε τρία ξεχωριστά τμήματα. Το εργοστάσιο τμήμα, που ονομάζεται PlantCo., θα αγκυροβοληθεί από τη Morningstar Farms και θα επικεντρώσει τους πόρους και τις επενδύσεις του σε ισχυρές προοπτικές εντός του κλάδου.

Εναλλακτικό Κοτόπουλο/Κρέας φυτικής προέλευσης
Hot and Spicy Crispy Chik’n ©MorningStar Farms

“Δημιουργώντας περισσότερη αξία”

«Η Kellogg βρίσκεται σε ένα επιτυχημένο ταξίδι μετασχηματισμού για να βελτιώσει την απόδοση και να αυξήσει τη μακροπρόθεσμη αξία των μετόχων», δήλωσε τον Ιούνιο ο Steve Cahillane, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kellogg Company. «Αυτές οι επιχειρήσεις έχουν όλες σημαντικές αυτόνομες δυνατότητες και μια ενισχυμένη εστίαση θα τους επιτρέψει να κατευθύνουν καλύτερα τους πόρους τους προς τις ξεχωριστές στρατηγικές τους προτεραιότητες. Με τη σειρά του, κάθε επιχείρηση αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και η καθεμία είναι σε καλή θέση για να οικοδομήσει μια νέα εποχή καινοτομίας και ανάπτυξης».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *