Το τακτοποιημένο Burger θα επεκταθεί στο Ντουμπάι και την Ιταλία, με προγραμματισμένο ενδεχόμενο λανσάρισμα λιανικής – vegconomist

Όπως αναφέρεται από FoodNavigator, φυτική αλυσίδα QSR Προσεγμένο Burger πρόκειται να επεκταθεί σε νέες αγορές μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του στις ΗΠΑ.

Συνιδρυτής του οδηγού της Formula 1, Lewis Hamilton, η Neat Burger έχει επί του παρόντος οκτώ τοποθεσίες στο Λονδίνο και μία στη Νέα Υόρκη. Η αλυσίδα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο θα ανοίξει την πρώτη της τοποθεσία στο Ντουμπάι τον Νοέμβριο και έχει επίσης αποκαλύψει σχέδια για επέκταση στην Ιταλία στο εγγύς μέλλον.

Η Neat Burger λέει ότι τελικά θα κυκλοφορήσει τα προϊόντα της για λιανική πώληση, αφού πρώτα δημιουργήσει μια πελατειακή βάση μέσω των εστιατορίων της. Η εταιρεία αναφέρει άλλες μάρκες που έχουν κάνει με επιτυχία τη μετάβαση, όπως η Pizza Express και η Nando’s.

Προσεγμένο Burger
© Τακτοποιημένο Burger

Παγκόσμια επέκταση

Η Neat Burger ανακοίνωσε για πρώτη φορά σχέδια για επέκταση παγκοσμίως το 2020, όταν είχε μόλις τρία εστιατόρια. Το επόμενο έτος, η αλυσίδα συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο χρηματοδότησης, ανεβάζοντας τη συνολική αξία της σε 70 εκατομμύρια δολάρια. Η Neat Burger είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να τριπλασιαστεί σε μέγεθος.

Ενώ η εταιρεία δεν έχει ανοίξει τόσα νέα εστιατόρια όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, πέτυχε τον στόχο της να επεκταθεί σε νέες αγορές, με το πρόσφατο άνοιγμα της τοποθεσίας της στη Νέα Υόρκη και το επερχόμενο λανσάρισμα στο Ντουμπάι.

«Θέλαμε να φτιάξουμε [plant-based eating] εύκολο, προσβάσιμο και προσφέρει ένα φυτικό QSR για τη μαζική αγορά», δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Neat Burger, Zack Bishti, μιλώντας σε πρόσφατη εκδήλωση στον τομέα της τεχνολογίας αγροδιατροφής. «Θέλαμε να διατηρήσουμε τη βιωσιμότητα του Δούρειου Ίππου».

Πρόσθεσε, «Είμαστε σε καλό δρόμο να γίνουμε η μεγαλύτερη μάρκα QSR που βασίζεται σε φυτά με βάση τις περιοχές».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *