Το Beyond Burger φτάνει σε περισσότερα από 1.600 καταστήματα REWE σε όλη τη Γερμανία – vegconomist

Πέρα από το κρέας επεκτείνεται στο γερμανικό λιανικό εμπόριο: από αυτόν τον μήνα, το διάσημο Beyond Burger θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 1.600 επιπλέον καταστήματα REWE σε όλη τη Γερμανία.

Με 3.700 καταστήματα και τζίρο 26,7 δισ. ευρώ, REWE Markt GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο γερμανικό λιανικό εμπόριο τροφίμων. Ο λιανοπωλητής κοιτάζει ολοένα και περισσότερο τα φυτικά προϊόντα και φέτος τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε έναν νέο πάγκο για vegan σε πολλά από τα καταστήματά του.

«Στην Beyond Meat, εργαζόμαστε ακούραστα για να κάνουμε τα νόστιμα φυτικά προϊόντα κρέατος προσβάσιμα σε όλους», λέει ο Jaap Veth, Διευθυντής Πωλήσεων Λιανικής DACH στο Beyond Meat. «Οι μισοί Γερμανοί τρώνε τώρα λιγότερο ζωικό κρέας από ό,τι πριν από πέντε χρόνια. Ένας στους πέντε καταναλώνει πλέον κρέας φυτικής προέλευσης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που φέρνουμε το δημοφιλές μας Beyond Burger σε περισσότερα σούπερ μάρκετ REWE. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι σε όλη τη Γερμανία μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που έχει το φυτικό κρέας και να συνεχίσουν να τρώνε αυτό που αγαπούν».

Το Beyond Meat διατίθεται σε μεγάλους λιανοπωλητές σε όλη τη Γερμανία, κυρίως στο κατεψυγμένο τμήμα. Το τρέχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνει τα δημοφιλή Beyond Burger®, Beyond Meatballs®, Beyond Sausage® και Beyond Mince®. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από φυτικά συστατικά και δεν περιέχουν χοληστερόλη, σόγια ή γλουτένη.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *