Το Blue Horizon λανσάρει συμβούλιο εργασίας και δίκτυο ταλέντων για τη βιώσιμη βιομηχανία τροφίμων – vegconomist

Swiss Impact Investor Blue Horizon ανακοινώνει την έναρξη μιας βιώσιμης βιομηχανίας τροφίμων Jobs Board and Talent Network, σχεδιασμένου να ταιριάζει με τα καλύτερα ταλέντα του κλάδου με ζωντανές ευκαιρίες καριέρας.

«Ο χρόνος για αυτήν την εκτόξευση δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος»

Με περισσότερες από 200 ενεργές λίστες θέσεων εργασίας ήδη, η Blue Horizon λέει ότι το Jobs Board είναι ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του στον χώρο των βιώσιμων τροφίμων. Οι καταχωρίσεις ενημερώνονται αυτόματα, ώστε οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας να είναι πάντα φρέσκες, σύμφωνα με την εταιρεία.

Robert_boer_Blue Horizon
Robert Boer ©Blue Horizon

Ο Robert Boer, διευθυντής στο Blue Horizon, σχολιάζει: «Ένα στα πέντε γεύματα που θα φάμε το 2035 θα είναι από εναλλακτική πρωτεΐνη. Ωστόσο, σήμερα υπάρχουν ακόμη πολλές προκλήσεις που πρέπει να επιλυθούν για να επιτευχθεί αυτή η υιοθέτηση από τους καταναλωτές. Η πρόσληψη ταλέντων είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας και με την κυκλοφορία του Blue Horizon Jobs Board and Talent Network θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ακριβώς αυτό.

«Ο χρόνος για αυτήν την εκτόξευση δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τεράστιες απολύσεις στον τεχνολογικό χώρο και αυτά είναι ακριβώς τα ταλέντα που χρειαζόμαστε, επειδή η επιτάχυνση της μετάβασης σε ένα νέο βιώσιμο σύστημα τροφίμων απαιτεί πολλή τεχνολογική καινοτομία».

Blue Horizon Jobs Board

Blue Horizon Talent Network

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *