Το Crimson Cup Innovation Lab φιλοξενεί το Coffee ColLab 2022


4 Σεπτεμβρίου 2022 (Δημοσιεύθηκε: 2 Σεπτεμβρίου 2022)


Latte art στο Columbus Coffee ColLab στο Crimson Cup Innovation LabΟ αγοραστής καφέ Dave Eldridge μιλά με τους συμμετέχοντες στο Columbus Coffee ColLab 2022Ήμασταν ενθουσιασμένοι που συγκεντρώσαμε τους λάτρεις του καφέ Columbus και τους επαγγελματίες του καφέ για το τρίτο Columbus Coffee ColLab στο Crimson Cup Innovation Lab.

Columbus Coffee Festival παρουσίασε την εκδήλωση, την οποία χορηγούσε το Crimson Cup και η ναυαρχίδα μας ΒΥΣΣΙΝΙ καφετέρια.

Η εκπαιδευτική και ψυχαγωγική βραδιά περιλάμβανε:

  • Εκπαιδευτικές συνεδρίες για τον καφέ,
  • Δείγματα του φθινοπωρινού μενού του CRIMSON,
  • ΕΝΑ λάτε διαγωνισμός ρίψης τέχνης και
  • Δείγματα φαγητού και ποτών από τοπικά αρτοποιεία, ζυθοποιεία, εστιατόρια και φορτηγά τροφίμων.

Οι επισκέπτες έλαβαν μια αναμνηστική κούπα ColLab 2022 για να τη χρησιμοποιήσουν για δειγματοληψία καφέ.

«Ήταν χαρά μας να φέρουμε τους ντόπιους λάτρεις του καφέ, τους επαγγελματίες του καφέ και τους καλοφαγάδες για να γιορτάσουμε τον τοπικό καφέ και το φαγητό», δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος του Crimson Cup, Greg Ubert.

«Το εργαστήριό μας καινοτομίας, μόνο στο Οχάιο SCA-το πιστοποιημένο Premier Training Campus, ήταν ένα τέλειο σκηνικό για αυτήν τη διδακτική και διασκεδαστική βραδιά.»

Το Coffee Collab παρουσίασε τρία μαθήματα εκπαίδευσης για τον καφέ που παρουσιάστηκαν από επαγγελματίες του καφέ και baristas μας.

Ο αγοραστής του Crimson Cup Coffee Dave Eldridge παρουσίασε μια συνεδρία 30 λεπτών για το Triangulation. Οι συμμετέχοντες έμαθαν για τη διάκριση των χαρακτηριστικών του καφέ και στη συνέχεια προσπάθησαν να εντοπίσουν τον περίεργο καφέ σε μια ομάδα τριών.

παρουσίαση στο coffee collab 2022Άλλες συνεδρίες καφέ περιελάμβαναν Αντιμετώπιση προβλημάτων Οικιακής παρασκευής: 6 Στοιχεία Καλής Ζυθοποίησης και Μεθόδων Pour-Over: Hario V60, Chemex και Kalita Wave.

Οι CRIMSON baristas σέρβιραν δείγματα του φθινοπωρινού εποχικού μενού Brew Bar, συμπεριλαμβανομένου του Autumn Spice ΛάτεΠήδηξε το Nitro στα ντραφτ και τα pour-over του Modbar.

Οι Pattycake Bakery, Happy little Treats, Litt Kombucha, Land Grant και Broke Johnny Food Truck πρόσφεραν τρόφιμα και ποτά. Η Snowville Creamery δώρισε γάλα.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την ευκαιρία να αγοράσουν κουτιά 12 ουγκιών καφέ CRIMSON, συμπεριλαμβανομένων των Ethiopia Kossa Kebena, Peru NARSA Natural, Peru Natural Gesha, Guatemala Finca El Cadejo, Colombia Double Anerobic Caturra και Wayfarer Blend. Αυτοί οι καφέδες μπορούν επίσης να αγοραστούν στο Ιστοσελίδα CRIMSON.

Η βραδιά έκλεισε με α Λάτε Διαγωνισμός Art Throwdown.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *