Το Daring επεκτείνεται στην υπηρεσία φαγητού με το νέο Sous Vide Plant Chicken Format – vegconomist

Αρχηγός κοτόπουλου φυτικής προέλευσης Τόλμη παρουσιάζει τη νέα μορφή κοτόπουλου φυτού sous vide για υπηρεσία φαγητού. Η ιδέα είναι να παρέχει έτοιμες προς κατανάλωση προσφορές στους υπάρχοντες και νέους συνεργάτες του εστιατορίου. Το Juice Press σερβίρει ήδη το κοτόπουλο sous vide της Daring σε περισσότερες από 80 τοποθεσίες τους.

Η Daring ανέπτυξε το κοτόπουλο φυτό sous vide σε συνεργασία με Λύσεις Κουζίναςη μεγαλύτερη εταιρεία premium τροφίμων, πρωτοπορώντας και τελειοποιώντας την τεχνική μαγειρικής sous vide. Το κοτόπουλο φυτό sous vide σφραγίζεται υπό κενό, επιτρέποντας χαμηλότερο κόστος εργασίας και λιγότερο χρόνο προετοιμασίας. Εγγυάται τη συνοχή του προϊόντος και εξοικονομεί χώρο στην κουζίνα.

Ο David Johnson, Αντιπρόεδρος της υπηρεσίας φαγητού της Daring, σχολίασε: «Η μορφή sous vide παρέχει στους συνεργάτες μας στην υπηρεσία φαγητού μια νέα επιλογή που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμη: Ready-to-Eat. Ο συνδυασμός των απλών συστατικών μας με την τεχνολογία sous vide της Cuisine Solutions δίνει στους συνεργάτες μας τη συνέπεια και την ποιότητα που αναζητούν, ενώ παράλληλα ανοίγει την πόρτα και σε πιο κρύες εφαρμογές.»

Τολμηρό Κοτόπουλο φυτικής προέλευσης
© Τόλμη

Συνεχής επέκταση των ΗΠΑ

Τα προϊόντα της Daring σερβίρονται σε περισσότερα από 500 εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των Juice Press, Monty’s Good Burger, Bad Bunny, Dave Grutman’s, Gekko Steakhouse, Tao Restaurant Group και πολλά άλλα.

Αυτόν τον Οκτώβριο, τα Starbucks USA παρουσίασαν νέες επιλογές για vegan σε ορισμένες τοποθεσίες, όπως μπουκιές κοτόπουλου που παρασκευάζονται με έτοιμο προς κατανάλωση φυτικό κοτόπουλο Daring και JUST Egg.

Ο διευθυντής φυτικής καινοτομίας της Cuisine Solutions, Nolan Popper, δήλωσε: «Μέρος της εστίασής μας όσον αφορά την παροχή καινοτομίας στον χώρο που βασίζεται σε φυτά είναι να βρούμε τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά για να συνεργαστούμε. Ο συνδυασμός των καθαρών συστατικών της Daring με την τεχνολογία αιχμής κατασκευής σημαίνει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ατελείωτες πλατφόρμες με επιλογές για όλα τα μέρη της ημέρας. Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις δυνατότητες που η διαδικασία του sous-vide μας βοήθησε να ξεκλειδωθεί τόσο για vegan όσο και για ευέλικτους πελάτες.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *