Το European Coffee Marketplace 60beans λανσάρεται με 25+ Roasters On Board Daily Coffee News από το Roast Magazine

60 φασόλια

Κάλεσε μια γερμανική startup ειδικού καφέ με επίκεντρο τον καταναλωτή 60 φασόλια έχει ξεκινήσει με φιλοδοξίες να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη και μακρύτερα.

Η διαδικτυακή αγορά καβουρδισμένου καφέ 60beans κυκλοφόρησε πρόσφατα με περίπου 300 καφέδες σε συσκευασία από περισσότερους από 25 ευρωπαϊκούς φούρνους, συμπεριλαμβανομένων γνωστών ονομάτων στη γερμανική βιομηχανία ειδικού καφέ, όπως π.χ. 19 γραμμάρια, Kalle Coffee Roasters, Πέντε Ελέφαντας, 55 Μοίρες, Bonanza Coffee Roasters κι αλλα.

Η νέα επιχείρηση υποστηρίζεται από BGC Digital Venturesη εταιρεία δημιουργίας επιχειρήσεων της παγκόσμιας εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Boston Global Consulting (BGC). Η εκκίνηση υποστηρίζεται επίσης από Joh. Jacobs & Co.μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα το Αμβούργο με πολυάριθμες συμμετοχές στις βιομηχανίες ειδικού καφέ και ακινήτων.

Εννοιολογικά, η πλατφόρμα 60beans μοιάζει με προκατόχους που επικεντρώθηκαν στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως το Trade Coffee που υποστηρίζεται από επιχειρηματικά κεφάλαια και το Beanz που ανήκει στην Breville.

Η τρέχουσα εμπειρία χρήστη του 60beans περιλαμβάνει ένα κουίζ εύρεσης γεύσεων για την ανακάλυψη της προτίμησης του καφέ, λεπτομερή προφίλ στα συμμετέχοντα ψήστη και περιγραφές των αγροτών και των ομάδων παραγωγών πίσω από κάθε καφέ.

Σε ένα πρόσφατο Μεσαίο κομμάτιεκπρόσωποι της 60beans και της BGC Digital Ventures μοιράστηκαν μερικά από τα σχέδια ανάπτυξης της startup.

«Στοχεύουμε να επεκταθούμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να δημιουργήσουμε τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του καφέ και τους ψήστες», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της BGC Digital Ventures, Dirk Cohausz. “Το όραμά μας είναι να φέρουμε τους αγρότες πιο κοντά στους καταναλωτές για να εξασφαλίσουμε ιχνηλασιμότητα, καλύτερη αποζημίωση και βελτιωμένες συνθήκες εργασίας. Σχεδιάζουμε επίσης να έχουμε επιπλέον παρόχους εξοπλισμού στο πλοίο, επιτρέποντας στους πελάτες μας να αγοράζουν εργαλεία και εξοπλισμό καφέ υψηλής ποιότητας.»


Έχει νέα να μοιραστείτε η επιχείρηση καφέ σας; Ενημερώστε τους συντάκτες του DCN εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *