Το Next Food Ecosystem της Japan ανακοινώνει την επέκταση σε όλη την Ασία – vegconomist

Ο ιαπωνικός όμιλος τεχνολογίας τροφίμων Next Food Ecosystem ανακοίνωσε σχέδια για επέκταση των καινοτόμων προϊόντων του σε όλη την Ασία.

Ο όμιλος αποτελείται από μάρκα κρέατος φυτικής προέλευσης Επόμενα κρέατα, Ο βίγκαν παραγωγός φουά γκρα Dr. Foods (που είναι spinoff του πρώτου) και ο διεθνής συνεργάτης Wayback Burgers. Μαζί, οι εταιρείες θα εργαστούν για να επεκταθούν πέρα ​​από την Ιαπωνία, χρησιμοποιώντας τη Σιγκαπούρη ως εφαλτήριο για να κυκλοφορήσουν σε όλη την Ασία.

Wayback συνεργασία

Η Next Meats ανακοίνωσε για πρώτη φορά μια συνεργασία με την Wayback Burgers πέρυσι, όταν η αλυσίδα με έδρα τις ΗΠΑ δοκίμασε ρυθμιστικά φυτικής προέλευσης κατασκευασμένα με το κοντό παϊδάκι του Next. Η Wayback άνοιξε πρόσφατα ένα εμβληματικό εστιατόριο στο Τόκιο και τώρα αναζητά συνεργάτες franchise από την Ασία.

Η Wayback Burgers Asia πρόκειται επίσης να ξεκινήσει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που ονομάζεται Next Restaurant, το οποίο θα προσφέρει κουτιά bento που περιέχουν προϊόντα Next Meats σε όλη την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και το Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η εκτεταμένη γκάμα της Next Meat περιλαμβάνει πλέον skirt μικρότικ, μοσχαρίσια μπολ, κοτόπουλο, βμπιφτέκια, χοιρινό, τόνο και πολλά άλλα.

© Dr. Foods

IPO NASDAQ

Οι εταιρείες που αποτελούν το Next Food Ecosystem είναι όλες εισηγμένες στην OTC Market των ΗΠΑ, με σχέδια για IPO NASDAQ. Η ηγετική ομάδα του ομίλου, που αποτελείται από τα ανώτερα στελέχη των WB Burgers, NEXT Meats, NEXT Restaurant και Dr. Foods, έχει προσκαλέσει νέους επιχειρηματικούς εταίρους και πιθανούς επενδυτές να έρθουν σε επαφή.

«Οι προετοιμασίες για την κυκλοφορία προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς σε εννέα χώρες και περιοχές», είπε ο κ. Ryo Shirai της Next Meats στον vegconomist πέρυσι. «Στην Ευρώπη, εργαζόμαστε σε έργα στη Γαλλία και την Ισπανία, τις πρωτεύουσες τροφίμων και στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία και το Βιετνάμ στην Ασία. Έχουμε εξασφαλίσει γραμμές παραγωγής στην Κίνα και την Ινδία, στοχεύοντας σε μεγάλης κλίμακας και σταθερό εφοδιασμό».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *