Το Oddlygood επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα των ΗΠΑ με το All-In Barista Oat Drink – vegconomist

Oddlygood Globalένα spinoff της κορυφαίας φινλανδικής εταιρείας τροφίμων Valio, ανακοινώνει την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ All-In Barista Oat Drink. Διαθέσιμο σε χαρτοκιβώτια σταθερά στο ράφι, το προϊόν θα παρουσιαστεί αυτόν τον μήνα στο Φυσικά Προϊόντα Expo East στη Φιλαδέλφεια και Φεστιβάλ καφέ Βορειοδυτικός Ειρηνικός στο Σιάτλ.

“Το All-In Barista Oat Drink μας προσφέρει μια νόστιμη εναλλακτική λύση χωρίς γαλακτοκομικά με μια διαφορά”

Φτιαγμένο για να προσφέρει κρεμώδη αφρόγαλα χωρίς «ξεφλούδισμα», το All-In Barista Oat Drink δημιουργήθηκε με τη συμβολή των baristas και προσφέρει ένα γεμάτο σώμα γάλα ιδανικό για καπουτσίνο και λάτε.

Χρησιμοποιεί ολόκληρη βρώμη

Το ποτό βρώμης Barista χρησιμοποιεί βρώμη που δεν είναι ΓΤΟ και χρησιμοποιεί ολόκληρη τη βρώμη, η οποία εξαλείφει τη σπατάλη τροφίμων, ενώ είναι απαλλαγμένο από γλουτένη και τεχνητά αρώματα και γλυκαντικά. Διατίθεται σε κουτιά του 1 λίτρου, σταθερά στο ράφι, κάθε μερίδα περιέχει 3 g πρωτεΐνης, 290 mg ασβεστίου, 7 λίπους και μηδενική προσθήκη ζάχαρης. Το προϊόν πωλείται για προτεινόμενη τιμή λιανικής των 4,99 $.

Oddlygood Creamy Vegan Capuccino/Καφές
©Oddlygood

Το Barista Oat Drink κατασκευάζεται επί του παρόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η OddlyGood σχεδιάζει να μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ εν αναμονή υψηλότερων πωλήσεων. Το ποτό έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη το 2019 και πωλείται επίσης στη Σουηδία, τη Βαλτική, την Πολωνία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

Γαλακτοκομικά με διαφορά

Δημιουργήθηκε από τον Όμιλο Valio, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς τροφίμων της Φινλανδίας, το Oddlyfood κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις αρχές του 2022 με μια σειρά εναλλακτικών γιαουρτιών και τυριών φυτικής προέλευσης. Σύμφωνα με το τμήμα της OddlyGood’s στις ΗΠΑ, οι πωλήσεις είναι στοχευμένες και συνεχίζουν να αυξάνονται. Η πλήρης σειρά των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του ποτού βρώμης Barista, θα παρουσιαστεί στο Περίπτερο 1020 στο Expo East και στο Περίπτερο 500 στο Coffee Fest PNW.

Oddlygood παγκόσμια γκάμα προϊόντων γάλα βρώμης
© Oddlygood Global

«Βλέπουμε μια ισχυρή αγορά στις ΗΠΑ για τους λάτρεις του καφέ που περιποιούνται τους εαυτούς τους με εξατομικευμένα ροφήματα στο τοπικό τους καφέ ή απολαμβάνουν να μαστιγώνουν ένα στο σπίτι ως μέρος της πρωινής τελετουργίας ή του απογευματινού τους διαλείμματος», λέει η Caitlin Mahler, νεοδιορισθείσα Επικεφαλής Επιχειρήσεων. Ανάπτυξη, Oddlygood ΗΠΑ. “Το All-In Barista Oat Drink μας προσφέρει μια νόστιμη εναλλακτική λύση χωρίς γαλακτοκομικά με μια διαφορά.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *