Το World of Vegan επαναλανσάρει τον ιστότοπο με δώρο ανακαίνισης κουζίνας

World of Vegan, το κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για φυτική διαβίωσησυμπεριλαμβανομένων συνταγών, οδηγών και συμβουλών για τον τρόπο ζωής, ανακοίνωσε μια ανανέωση του ιστότοπου που πρόκειται να βοηθήσει στην υποστήριξη της συνεχώς αναπτυσσόμενης κοινότητάς της. Και για να γιορτάσει αυτόν τον επανασχεδιασμό, η εταιρεία λάνσαρε ένα δώρο ανακαίνισης κουζίνας αξίας 4.500 δολαρίων που περιλαμβάνει όλα τα κορυφαία είδη κουζίνας για υγιεινή ζωή, όπως ένα υδροπονικό εσωτερικό Gardyn, το Caraway Home και έναν αποχυμωτή Ωμέγα.

«Από τότε που ξεκίνησα το World of Vegan το 2015, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε όλες τις συνταγές, τους οδηγούς και το περιεχόμενο για χορτοφάγους μας πιο εύκολα προσβάσιμα για το κοινό μας με αυτόν τον επανασχεδιασμό. Με αυτό $4.500 δώρο, γιορτάζουμε επίσης την υπέροχη κοινότητά μας και τη συνεχή υποστήριξή τους», λέει Μισέλ ΤσενWorld of Vegan Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Συμπαρουσιαστής του Podcast Plant-Powered People, και Συν-Συγγραφέας του The Friendly Vegan Cookbook.

«Το World of Vegan προσφέρει τόσο σημαντικούς πόρους—είτε θέλετε να προσθέσετε περισσότερα φυτικά τρόφιμα στη διατροφή σας είτε αναζητάτε νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να ζήσετε vegan», λέει. Τόνι ΟκαμότοPlant-Based on Budget Ιδρυτής και Συνοικοδεσπότης του Podcast για άτομα που λειτουργούν με φυτά.

Ο ιστότοπος έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στα socials του – συμπεριλαμβανομένων Ίνσταγκραμ Το Pinterest, το YouTube και το πολυαγαπημένο podcast που μπαίνει στην πέμπτη σεζόν του και προσφέρει δημοφιλείς συνταγές και πακέτα γευμάτων που στοχεύουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να τρώνε πιο υγιεινά, με τη βοήθεια οδηγών και οδηγιών σε όλο τον ιστότοπο. Υπάρχουν επίσης τα κυριότερα εστιατόρια για vegan, καθώς και οδηγοί πόλης, κατηγορίες βίγκαν γονέων, καθώς και η ζωή με μηδενικά απόβλητα. Είναι πραγματικά ο κόμβος κάθε βίγκαν γνώσης…εξ ου και το όνομα!

Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, το World of Vegan θα δωρίσει επίσης το 1% των εσόδων του ιστότοπού του Καλιφόρνια-με βάση Animal Place καταφύγιο ζώων φάρμας1% στο A Well-Fed World για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πείνας, και 1% στο Fruit Tree Planting Foundation για να υποστηρίξει τον πλανήτη μας — όλα είναι σημαντικά αιτήματα για την κοινότητα του World of Vegan.

Το δώρο ανακαίνισης κουζίνας διαρκεί όλο αυτόν τον μήνα και λήγει την Παγκόσμια Ημέρα Βίγκαν 1 Νοεμβρίου 2022. Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *