Τρέχουσες τροφές για να αποκαλύψουμε τον καπνιστό σολομό σε φέτες φυτών στο Expo East – vegconomist

Αμερικανική εταιρεία παραγωγής αλάτων θαλασσινών Τρέχοντα τρόφιμα πρόκειται να αποκαλύψει το πρώτο της προϊόν λιανικής — κομμένο φυτικό καπνιστό σολομό σε φέτες — στο Natural Products Expo East στη Φιλαδέλφεια.

Ο σολομός, που περιγράφεται ως «σοκαριστικά αληθινός», παρασκευάζεται από συστατικά όπως μπιζέλια, φύκια, πατάτες και μπαμπού. Είναι επίσης πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά όπως ωμέγα-3, σίδηρο, βιταμίνη Β12, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Δείγματα θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή σε όλη την έκθεση.

«Ο καπνιστός σολομός μας είναι ένας πολύ πιο βιώσιμος τρόπος κατανάλωσης θαλασσινών»

Οι φέτες σολομού θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες σε συνεργάτες λιανικής, όπως η Showfields, η Fairway Market, το Gourmet Garage στη Νέα Υόρκη και ένας σημαντικός όμιλος λιανικής στην Καλιφόρνια.

Current Foods Sushi
©Current Foods

Γύρος χρηματοδότησης

Τον Ιούνιο, η Current Foods έκλεισε έναν γύρο χρηματοδότησης 18 εκατομμυρίων δολαρίων για να χρηματοδοτήσει τη λιανική κυκλοφορία του καπνιστού σολομού φυτικής προέλευσης. Επί του παρόντος, ο σολομός είναι διαθέσιμος για την αγορά D2C αλλά όχι σε κανέναν λιανοπωλητή. Τα προϊόντα της Current, που περιλαμβάνουν τόνο φυτικής προέλευσης καθώς και σολομό, είναι επίσης διαθέσιμα για υπηρεσίες φαγητού μέσω συνεργασιών με εστιατόρια όπως το Poké Bar.

«Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τον τρέχοντα τόνο μας τόσο πολύ που θέλαμε να τους δώσουμε επιπλέον επιλογές θαλασσινών για να διαλέξουν», δήλωσε ο Jacek Prus, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Current Foods. «Ο καπνιστός σολομός μας είναι ένας πολύ πιο βιώσιμος τρόπος για να καταναλώνουμε θαλασσινά χωρίς να ρίξουμε ούτε μια άγκυρα σε οποιονδήποτε από τους ωκεανούς μας σε μεγάλο βαθμό. Μια μπουκιά και είμαστε σίγουροι ότι οι λιανοπωλητές θα έχουν πελάτες που αγαπούν τον σολομό για μια ζωή!».

Το Expo East θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2022. Το Current Foods θα βασίζεται στο Hall A, Booth #1242.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *