Τώρα οι Vegans μπορούν να απολαύσουν το εμβληματικό Aussie Golden Gaytime Ice Cream – vegconomist

Του δρόμουη αυστραλιανή μάρκα παγωτού που ανήκει στην πολυεθνική Unilever, κυκλοφόρησε πρόσφατα μια vegan εκδοχή του Golden Gaytime, ενός σνακ παγωτού που πωλείται στη χώρα από το 1959.

«Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο λανσάρισμα γεύσης. πρόκειται για το άνοιγμα του προϊόντος μας σε περισσότερους Αυστραλούς»

Η απόφαση της Streets να φτιάξει μια μη γαλακτοκομική εκδοχή του εμβληματικού παγωτού της έρχεται ως απάντηση σε ένα αίτημα καταναλωτών που ζητούν από την εταιρεία μια εναλλακτική λύση φιλική προς τους vegan.

Annie LucchittiΟ εκπρόσωπος της Streets σχολίασε σχετικά με την κυκλοφορία: «Οι Αυστραλοί αγοράζουν περισσότερα φυτικά προϊόντα από ποτέ και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορούσαμε να φέρουμε ένα άλλο αυστραλιανό κλασικό σε αυτόν τον τομέα. Το Golden Gaytime υπάρχει εδώ και πάνω από 60 χρόνια και η εκ νέου δημιουργία αυτού του εμβληματικού προϊόντος έπρεπε να διατηρήσει τις γευστικές προσδοκίες που συνοδεύουν την κλασική μας απόλαυση.»

Vegan παγωτό από την Αυστραλία
© Streets Ice Cream

Vegan Golden Gaytime έτοιμο για το καλοκαίρι

Το πρωτότυπο Golden Gaytime είναι ένα παγωτό βανίλια με καραμέλα βουτηγμένο σε σοκολάτα και τυλιγμένο σε τρίμματα μπισκότου. Η νέα του έκδοση με βάση τα φυτά είναι αντίγραφο του αυθεντικού με το ίδιο κέντρο καραμέλας και συσκευασία μπισκότου, και σύμφωνα με τους Streets, η γεύση του είναι σχεδόν ίδια.

Η εταιρεία καλεί όλους τους Αυστραλούς να δοκιμάσουν το φιλικό προς τους vegan παγωτό και να μοιραστούν τις πρώτες τους εντυπώσεις στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #TasteTheDifference.

«Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο λανσάρισμα γεύσης. πρόκειται για το άνοιγμα του προϊόντος μας σε περισσότερους Αυστραλούς, επομένως ανεξάρτητα από τις διατροφικές σας ανάγκες ή επιλογές – σας προσκαλούμε να γευτείτε τη διαφορά», πρόσθεσε η Annie Lucchitti.

Το φυτικό Golden Gaytime είναι πλέον διαθέσιμο σε εθνικό επίπεδο στην Αυστραλία στα Coles, IGA, Richies, Drakes και Romeos με 9,50$ RRP για ένα πακέτο τεσσάρων.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *