Green Coffee Summit

Λογότυπο Green Coffee Summit, κόκκινη και λευκή γραμματοσειρά με κεφαλαία σε σκούρο πράσινο φόντο.

Η διήμερη εικονική εκδήλωση θα καλύψει σχετικά θέματα πράσινου καφέ, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης των μικροκαλλιεργητών, των τάσεων της αγοράς και των επενδύσεων.

ΑΠΟ J. MARIE CARLAN
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BARISTA ONLINE

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Specialty Coffee Association

Στις 18 και 20 Οκτωβρίου η Specialty Coffee Association (SCA) φιλοξενεί το δεύτερο Green Coffee Summitένας ζωντανός εικονικός χώρος συνάντησης για αγοραστές και πωλητές στο εμπόριο πράσινου καφέ και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για την πράσινη πλευρά της επιχείρησης. Αυτή η συγκέντρωση για ανταλλαγή πληροφοριών και πόρων έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το εμπόριο πράσινου καφέ, καθώς οι επιχειρήσεις έχουν αντιμετωπίσει απρόβλεπτες προκλήσεις λόγω των δεινών που σχετίζονται με το κλίμα και την πανδημία.

Η σύνοδος κορυφής ζωντανό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει προσκεκλημένους ομιλητές, συζητήσεις σε πάνελ και πολλά άλλα για την κοινότητα του πράσινου καφέ. Τα θέματα περιλαμβάνουν την επένδυση, την υποστήριξη των μικροκαλλιεργητών, τις τάσεις της αγοράς και τον τρόπο μετατροπής των δεδομένων σε δίκαιη δράση. Επιπλέον, θα προστεθούν βίντεο στα υπάρχοντα Βιβλιοθήκη πόρων στον ιστότοπο GCS της SCA που περιέχει πληροφορίες που συζητήθηκαν στη σύνοδο κορυφής.

Η πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής, η 18η Οκτωβρίου, θα επικεντρωθεί στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, ενώ η δεύτερη ημέρα στις 20 Οκτωβρίου θα επικεντρωθεί στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης.

Μπλοκ κειμένου που λέει "Αξιόπιστη γνώση σχετικά με τις αγορές καφέ."
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και οι συζητήσεις σε πάνελ θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στο Green Coffee Summit να μάθουν περισσότερα για την αγορά του πράσινου καφέ.

Βελτίωση της προσβασιμότητας

Η Kim Elena Ionescu, επικεφαλής υπεύθυνος βιωσιμότητας και ανάπτυξης γνώσης για την SCA, τονίζει τη σημασία της δίκαιης πρόσβασης στη γνώση στη βιομηχανία του πράσινου καφέ. «Ο στόχος του Green Coffee Summit και της βιβλιοθήκης πόρων στον ιστότοπο είναι να καταστήσουν πιο προσιτές πληροφορίες σχετικά με τις αγορές καφέ και τις συναλλαγές καφέ. Οι πωλητές βρίσκονται σε μειονεκτική θέση όσον αφορά τη λήψη αυτού του είδους πληροφοριών, επομένως δομούμε την εκδήλωση έχοντας κατά νου τους πωλητές. … Αλλά υπάρχουν πολλοί αγοραστές στον κλάδο μας που επωφελούνται επίσης από την κατανόηση των διαφορών μεταξύ των αγορών καφέ, για να μην αναφέρουμε τους επίδοξους αγοραστές και πωλητές. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των πωλητών πράσινου καφέ, επιλέξαμε να προσθέσουμε ισπανικούς υπότιτλους σε ένα σημαντικό μέρος των συνομιλιών του περασμένου έτους.»

Το μπλοκ κειμένου διαβάζει "Το GCS είναι μια εικονική βιβλιοθήκη εκδηλώσεων και πόρων αφιερωμένη στην αγορά, πώληση και εμπορία πράσινου καφέ,
Πολλές από τις πληροφορίες από το διήμερο Green Coffee Summit θα είναι διαθέσιμες στη Βιβλιοθήκη Πόρων στον ιστότοπο του GCS μετά την εκδήλωση.

Γεφυρώνοντας τα Κενά

Ο Kim λέει ότι η σύνοδος κορυφής ελπίζει να αντιμετωπίσει πολλές από τις ανησυχίες στη σημερινή αγορά, καθώς και να παράσχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους εργαζόμενους στον κλάδο να πετύχουν στο μέλλον. «Τα lockdown νωρίς στην πανδημία και οι επακόλουθες διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν επιβαρύνει τις επιχειρήσεις όλων, αλλά ήταν ιδιαίτερα επώδυνες για τις επιχειρήσεις πράσινου καφέ όπου το χρονοδιάγραμμα – αποστολών, πληρωμών και παραδόσεων – είναι κρίσιμο. Η κίνηση του καφέ επιβραδύνθηκε, φυσικά, και το ίδιο έκανε και η επικοινωνία μεταξύ αγοραστών και πωλητών που είναι το θεμέλιο των σχέσεων εμπιστοσύνης».

Συγκέντρωση πόρων

Ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες στον ιστότοπο του GCS θα περιλαμβάνουν αναφορές έρευνας και άρθρα από 25εξαμηνιαία δημοσίευση της SCA. Ο Κιμ συνεχίζει: «Η σύνοδος κορυφής βοηθά στη διατήρηση αξιόπιστων, σχετικών πληροφοριών και γνώσεων, καθώς και στη δημιουργία χώρου για διάλογο. Πιστεύω ότι οι σημερινοί και οι υποψήφιοι αγοραστές και πωλητές πράσινου καφέ θα βρουν κάτι στο φετινό πρόγραμμα που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται για τον σκοπό και τον αντίκτυπο της επιχείρησής τους».

γραφικό που δημιουργήθηκε για τη σύνοδο κορυφής πράσινου καφέ με το λογότυπο της εκδήλωσης, τις ημερομηνίες και τις πληροφορίες που μπορείτε να απαντήσετε στο green.sca.coffee

Μπορείτε να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε το Green Coffee Summit δωρεάν εδώ.

Κύριος χορηγός του Green Coffee Summit είναι Στάση Barista. Οι συνχορηγοί περιλαμβάνουν Νερό BWT + περισσότερα, SanCoffee Βραζιλίακαι έμπορος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

J. Marie Carlan (αυτή/αυτοί) είναι ο Online Editor για Περιοδικό Barista. Είναι barista για πάνω από μια δεκαετία και γράφει από τότε που ήταν αρκετά μεγάλη για να παίζει μόνη της στην αυλή. Όταν δεν βρίσκεται πίσω από το espresso bar ή δεν κοπιάζει για το περιεχόμενο, μπορείτε να τη βρείτε να μελετά τα δισκοπωλεία, να συλλέγει μπρικ-α-μπρακ, να γράφει ποίηση και να προσπαθεί να κρατήσει ζωντανά τα φυτά στο διαμέρισμά της στο Ντένβερ. Την ενημερώνει κατά καιρούς blog.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *