Mystery Coffee Vacation Colombia

Τον Φεβρουάριο του 2023, η Barista League θα πάρει τους πρωταθλητές του 2022 σε ένα πενθήμερο ταξίδι στην Κολομβία.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ
ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του The Barista League

Παραγωγοί εκδηλώσεων καφέ Η Barista League επιστρέφουν με ένα ακόμη ταξίδι Mystery Coffee Vacation—και αυτή τη φορά κατευθύνονται προς την Κολομβία. Τον Φεβρουάριο του 2023, το The Barista League (TBL) θα μεταφέρει τους πρωταθλητές του 2022 σε ένα πενθήμερο ταξίδι στη χώρα παραγωγής καφέ. Αυτό το ταξίδι, που έγινε δυνατό από Crypto Baristas, Χρειάζομαι Barista, BWTκαι σε συνεργασία με Καφές θείος κουνέλιθα επιτρέψει στους πρωταθλητές να συνδεθούν με τοπικούς baristas, να επισκεφτούν φάρμες καφέ και να συμμετάσχουν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Τι υπάρχει στο κατάστημα για τους Champs

Το ταξίδι θα ξεκινήσει με ένα διήμερο φεστιβάλ καφέ στο Μανιζάλεςακολούθησε εκπαιδευτικό συνέδριο με τίτλο ομιλητικόςτο οποίο θα περιλαμβάνει συζητήσεις τύπου TED Talk από διάφορους επαγγελματίες του καφέ της Κολομβίας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μια ημέρα σπα και μετά μια επίσκεψη στο αγρόκτημα Tío Conejo. Εκεί, οι πρωταθλητές θα εμβαθύνουν σε διάφορα βιομηχανικά θέματα όπως η συγκομιδή, η μεταποίηση, η βεντούζα και η βιωσιμότητα.

Η φάρμα καφέ Tio Conejo στην Κολομβία.  Σε πρώτο πλάνο, φοίνικες και μπανανιές.  Πίσω τους σε ένα μικρό λόφο βρίσκεται ένα κτίριο με αχυρένια στέγη και σκεπαστή βεράντα.  Στο βάθος υψώνεται ένα βουνό, καλυμμένο με δέντρα.
Το Café Tío Conejo παράγει σπεσιαλιτέ καφέ στο Manizales της Κολομβίας.

Την τελευταία νύχτα του ταξιδιού, πίσω στην Μπογκοτά, θα φιλοξενήσει το TBL Η Rumba Baristaμια νέα διοργάνωση βασισμένη στο πρότυπο της επιτυχίας των διεθνούς φήμης διαγωνισμών τους. Θα υπάρξουν τρεις γύροι γρήγορου διαγωνισμού καφέ, καθώς και μουσική και φώτα, όλα με κολομβιανή ανατροπή!

Ο Ivanov Castellanos, ιδιοκτήτης του Tío Conejo, αναγνωρίζει την TBL ως πραγματικό συνεργάτη στο ταξίδι του καφέ της φάρμας. «Δεν είμαστε ορθόδοξοι στον τρόπο που κινούμαστε στον κόσμο του καφέ. Θέλουμε πάντα να πηγαίνουμε πέρα ​​από το προφανές, και βλέπουμε στο Barista League μια αντανάκλαση αυτής της φιλοσοφίας», λέει ο Ivanov. «Το Mystery Coffee Vacation είναι η ευκαιρία να φέρεις αυτούς τους πρωταθλητές στη χώρα του καφέ κατεξοχήννα τους μυήσει στους εθνικούς baristas και να δώσει στη βιομηχανία του καφέ στην Κολομβία ένα μεταμορφωτικό, ανατρεπτικό και χωρίς αποκλεισμούς όραμα ζωής [with] καφές.”

Μια εικόνα τριών σακουλών καφέ Tio Conejo που κάθονται σε μια κόκκινη βεράντα.  Τρεις διαφορετικές κολομβιανές ποικιλίες σε χάρτινες σακούλες κραφτ με ετικέτες διαφορετικών χρωμάτων.  Πίσω τους είναι ένας γαλάζιος ουρανός με αφράτα σύννεφα και φύλλα φοίνικα.
Το Barista League συνεργάζεται με το Café Tío Conejo για το Mystery Coffee Vacation φέτος.

Ένα ταξίδι για σύνδεση

Φέτος σηματοδοτεί τη δεύτερη επανάληψη του Mystery Coffee Vacation. η πρώτη πραγματοποιήθηκε το 2019 στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Έξι πρωταθλητές από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν για εργαστήρια, έμαθαν πώς να ζυθοποιούν makgeolliκαι μάλιστα βοήθησε στην παραγωγή του The Barista League: Seoul.

Το επίκεντρο του φετινού ταξιδιού είναι η σύνδεση. Θα δώσει την ευκαιρία σε baristas από όλο τον κόσμο να συναντηθούν και να συνεργαστούν, καθώς και να συνδεθούν με baristas και παραγωγούς καφέ στην Κολομβία. Αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για αυτούς να μάθουν περισσότερα για τη βιομηχανία του καφέ στην Κολομβία και να ανακαλύψουν τι συμβαίνει σε επίπεδο φάρμας.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα barista, φορώντας και τα δύο μαύρα ζιβάγκο και γάντια, δημιουργούν craft ποτά.  Το ένα κρατά ένα σουρωτήρι πάνω από ένα ποτήρι κοκτέιλ ενώ το άλλο στραγγίζει υγρό από ένα σέικερ για κοκτέιλ.
Οι διαγωνισμοί Barista League έβαλαν εργαζόμενους baristas σε διασκεδαστικές εκδηλώσεις καφέ για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους.

Ο Steve Moloney, ιδρυτής της TBL, πιστεύει ότι η μείωση των φραγμών εισόδου στη βιομηχανία του καφέ δεν σημαίνει μείωση της ποιότητας μιας εκδήλωσης. «Οι συμμετέχοντες στο Mystery Coffee Vacation 2022 είναι απόδειξη αυτού. Έχουμε ένα απίστευτο και ποικίλο σύνολο πρωταθλητών barista από όλο τον κόσμο που βρίσκονται στην απόλυτη κορυφή του παιχνιδιού τους και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους και με τις κοινότητες στην Κολομβία», λέει.

Πέντε άτομα στην ομάδα της Βολιβίας.  Μια γυναίκα με ολόμαυρα, μια με ροδακινί ρούχα, με μαντίλα.  Σηκώνουν τα χέρια μαζί.  Μια άλλη γυναίκα με καπέλο του μπέιζμπολ και αλογοουρά χτυπάει παλαμάκια.  Δύο άντρες γελούν και δείχνουν ο ένας στον άλλο.
Η ομάδα της Βολιβίας ακούει τα νέα της νίκης σε μια εκδήλωση Barista League.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το φετινό Mystery Coffee Vacation, μείνετε συντονισμένοι στο Barista League δικτυακός τόπος και κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ανακοινώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Βασιλεία Φαναριώτη (αυτή/αυτή) είναι ανώτερος διαδικτυακός ανταποκριτής για Περιοδικό Baristaκαι ανεξάρτητος κειμενογράφος και συντάκτης με πρωταρχικό στόχο στη θέση του καφέ. Υπήρξε επίσης εθελόντρια κειμενογράφος για το ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΡΙΣΤΑ NPO, παρέχοντας περιεχόμενο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να εκπαιδεύσουν τους baristas και τη δουλειά τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις περιπέτειές της στο thewanderingbean.net.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *