No Filter Coffee Fest

Ένας άντρας ρίχνει καφέ από μια γυάλινη κανάτα σε ένα μικρό φλιτζάνι για έναν συμμετέχοντα στο φεστιβάλ.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση καφέ στις Νοτιοανατολικές ΗΠΑ επέστρεψε για να κάνει καφεΐνη στις Καρολίνες.

ΤΟΥ ZECHARIAH MOSS
ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BARISTA

Φωτογραφία από Έμιλυ Μος

No Filter Coffee Festη μεγαλύτερη συγκέντρωση καφέ στις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, επέστρεψε στα τέλη Σεπτεμβρίου για την έκδοσή της το 2022. Το φεστιβάλ ξεκίνησε με κυρίως τοπικά ψητά της Σάρλοτ, στην NC, αλλά οι παρευρισκόμενοι βρίσκουν τώρα τα νέα αγαπημένα τους ποτά από πόλεις σε όλη την Καρολίνα, από τα βουνά του Asheville, NC, μέχρι τις ακτές του Charleston, SC Ορισμένοι πωλητές προέρχονται από Νέα Υόρκη, και ακόμη μεγαλύτερες εταιρείες όπως Τσάι Rishi κάνε μια εμφάνιση τώρα.

Ταχεία ανάπτυξη

Το μέγεθος της ανάπτυξης του No Filter Coffee Fest από το ντεμπούτο του το 2016 είναι εντυπωσιακό. Ξεκίνησε μέτρια με μια ντουζίνα πωλητές, και υπήρχαν πάνω από 60 στη φετινή προσφορά. Κανένα φίλτρο δεν είναι ισχυρό εδώ και έξι χρόνια, μείον μερικά χτυπήματα στην πορεία (δηλαδή, 2020). Πάντα προσαρμόστηκε και επέστρεφε πιο δυνατός από τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα ουράνιο τόξο μήκους είκοσι ποδιών φτιαγμένο από χρωματιστά μπαλόνια, με λευκά μπαλόνια που σχηματίζουν ένα σύμπλεγμα σύννεφων στο κάτω μέρος της καμάρας.
Το 2022 No Filter Coffee Fest χορηγήθηκε από το Third Wave Water.

Αυτή ήταν η τρίτη μου χρονιά που παρευρέθηκα, έτσι συνέταξα τις υπηρεσίες μου ως εθελοντής για την εκδήλωση. Το προσωπικό ήταν απίστευτο στην επικοινωνία τους μήνες πριν, χωρίς να αφήνει τίποτα αμφισβητούμενο την ημέρα του φεστιβάλ. Μια ομαλή εκδήλωση από τα παρασκήνια ταίριαζε με τη θέα από την οπτική γωνία ενός παρευρισκόμενου.

Εστίαση στην επεξεργασία και την ανακύκλωση του νερού

Βλέποντας το θέαμα και από τις δύο πλευρές, πρώτα ως εθελοντής και μετά ως συνοδός, η εκτίμησή μου έχει αυξηθεί εκθετικά, ειδικά στην πλευρά της επεξεργασίας των απορριμμάτων και των υδάτων της παραγωγής. Φέτος το No Filter συνεργάστηκε με μια τοπική εταιρεία κομποστοποίησης, Crown Town Compostγια να απορρίψετε και να επαναχρησιμοποιήσετε όλα τα υπολείμματα από τον καφέ που καταναλώθηκε. (Αυτό είναι κάτι που συνήθως δεν ανησυχεί για τον μέσο συνοδό του φεστιβάλ, αλλά εκτιμάται απίστευτα.)

Οι παρευρισκόμενοι στο No Filter Coffee Fest μύλοι γύρω από το συνεδριακό κέντρο δοκιμάζουν τα προϊόντα.
Το φετινό No Filter Coffee Fest παρουσίασε πάνω από 60 πωλητές.

Μαζί με την ανακύκλωση, η επεξεργασία του νερού ήταν ένα εξέχον θέμα στη φετινή εκδήλωση, η οποία χορηγήθηκε από Νερό Τρίτου Κύματος. Η εταιρεία πραγματοποίησε επίσης ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στο μπλοκ σεμιναρίων Learning Lab της εκδήλωσης. Εκτός από πολλαπλές συζητήσεις σε πάνελ, οι παρευρισκόμενοι δέχθηκαν μια σειρά από επιδείξεις εξοπλισμού καφέ που φιλοξενήθηκαν από μερικά μεγάλα ονόματα της ζυθοποιίας, όπως ο Baratza. Αν ήσασταν αρκετά γρήγοροι για να λάβετε πάσο, οι κάτοχοι εισιτηρίων VIP είχαν πρόσβαση μια ώρα νωρίτερα από τους κατόχους τυπικών εισιτηρίων. Τα τοπικά ψητά και οι χορηγοί έδωσαν επίσης καλούδια ως επιπλέον κίνητρα για να μπείτε ως VIP.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με ένα dropdown latte που χορηγήθηκε από το Summit Coffee και τελείωσε με ένα afterparty που χορηγήθηκε από το Hex Coffee.

Κλείσιμο με Διασκέδαση

Με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο διασκέδαση, οι ντόπιοι διασκέδασαν με καφέ. Το No Filter Coffee Fest είχε προηγηθεί ένας φιλικός διαγωνισμός latte art, που διοργανώθηκε από τον πωλητή Summit Coffeeόπου αρχάριοι και επαγγελματίες συμμετείχαν στις γιορτές. Το post-event ήταν ένα πρώτο φεστιβάλ: ένα afterparty για όλους τους ανθρώπους του επιχειρηματικού φάσματος του καφέ. Φιλοξενείται από Hex Coffeeτο afterparty ήταν ένα μέρος για να συνδεθούν νέοι και παλιοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και μια ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες καφέ να συναντηθούν με ψήστες για να δημιουργήσουν μελλοντικές συνδέσεις.

Με πάνω από 700 πουλημένα εισιτήρια, αυτό ήταν το μεγαλύτερο No Filter Coffee Fest που συμμετείχε μέχρι στιγμής, τόσο στους πωλητές όσο και στους κατόχους εισιτηρίων. Η ηγεσία της εκδήλωσης αλλάζει χέρια μετά από φέτος, επομένως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αναπτυχθεί το No Filter με μελλοντικές προσπάθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ένας πολλών γενεών ντόπιος της Βόρειας Καρολίνας, Ζαχαρία Μος παράτησε τη βιομηχανία εστιατορίων μετά από μια δεκαετία για να συνεχίσει την αγάπη του για τη δημιουργική γραφή. Αν και δεν μπορεί να ξεφύγει από την αγάπη του για τον καφέ, εμφανίζεται ως ανεξάρτητος συγγραφέας αντιγράφων/φάντασμα για φίλους και επιχειρήσεις. Το γραφείο του βρίσκεται σε πολλά καφέ σε όλη την Καρολίνα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *