Plantega: «Η προσέγγισή μας για τη διατάραξη των υφιστάμενων δομών εντός του συστήματος τροφίμων είναι να επικεντρωθούμε στην ενδυνάμωση». – vegconomist

Σε όλη τη Νέα Υόρκη, φυτό κάνει το κρέας, το τυρί και τα προϊόντα αυγών φυτικής προέλευσης πιο προσιτά, προσιτά και προσβάσιμα μέσω μιας μοναδικής ιδέας για το μάρκετινγκ ντελικατέσεν στο κατάστημα.

Με επικεφαλής τον ιδρυτή Nil Zacharias, η Plantega έχει συνεργαστεί με κορυφαίες μάρκες όπως οι JUST Egg, Beyond Meat, Good Catch, Miyoko’s Creamery και πολλά άλλα για να φέρει πιο υγιεινά, 100% φυτικά τρόφιμα στους εμβληματικούς bodegas της Νέας Υόρκης. Μέσω των οραματικών προσπαθειών της, η Plantega βοηθά τις επωνυμίες να αναπτύξουν τη δοκιμή και τη διανομή προϊόντων, ενώ εργάζεται για να ξεπεράσει τις βασικές προκλήσεις του κόστους, της γεύσης και της ευκολίας που εμποδίζουν την ευρεία υιοθέτηση των φυτικών τροφίμων.

Ο Nil Zacharias μίλησε με τον vegconomist για το επιχειρηματικό μοντέλο του Plantega, τις ειδικές γνώσεις, την κατασκευή συστημάτων τροφίμων που τροφοδοτούνται από την κοινότητα και πολλά άλλα.

Eric Adams JUST Egg
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams στο Plantega ©Lev Radin Photography

Πες μας για φυτό
φυτό έχει αποστολή να κάνει τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης πιο εύκολα προσβάσιμα παντού. Αυτό το κάνουμε μέσω ενός μοναδικού μοντέλου ντελικατέσεν σε φυτά, το οποίο έχει δύο ξεχωριστά αλλά αλληλένδετα χαρακτηριστικά.

Από τη μία πλευρά, προσφέρουμε μια λύση με το κλειδί στο χέρι που δίνει τη δυνατότητα στα καταστήματα bodegas/γωνιακά της Νέας Υόρκης και σε άλλα ανεξάρτητα παντοπωλεία και κουζίνες να προετοιμάζουν και να πουλούν όλα τα μενού με βάση τα φυτά. Και από την άλλη χέρι, Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες μάρκες που βασίζονται σε φυτά για να ανοίξουμε νέες ευκαιρίες διανομής και να οδηγήσουμε δοκιμές προϊόντων σε συνεπή βάση μέσω ενεργειών μάρκετινγκ πεδίου.

Το αποτέλεσμα είναι πιο προσιτό, νόστιμο και βολικό φυτικό φαγητό που διατίθεται σε περισσότερους καταναλωτές.

Ομάδα Plantage
©Plantega

Ποιο είναι το όραμα πίσω του Πλαντέγκα επιχειρηματικό μοντέλο deli-in-store;
Το όραμα πίσω φυτό είναι να προσφέρει μια λύση σε πολλαπλές προκλήσεις που σχετίζονται με την ευρύτερη πρόσβαση στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης.

Τιμή, γεύση, και η ευκολία συχνά συζητούνται ως οι βασικές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Αλλά δεν πηγαίνουμε ένα επίπεδο βαθύτερα για να μιλήσουμε αρκετά για τη σημασία του πλαισίου ως μοχλού που επηρεάζει τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Με άλλα λόγια, τι παρουσιάζονται προϊόντα φυτικής προέλευσης; Πωλούνται σε οικείο περιβάλλον; Είναι ενσωματωμένα; Είναι προσιτά και πολιτιστικά συναφή; Ή να υποβιβαστεί σε μερικά είδη στο μενού ή σε άλλο πακέτο στο ράφι; Τέλος, ποιος ελέγχει την εμπειρία;

πιστεύω φυτό είναι ένα παράδειγμα για το πώς να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις.

Σάντουιτς με κοτόπουλο Plantega Vegan
©Plantega

Μπορείτε να κοιτάξετε φυτό και μας αντιλαμβάνονται ότι είμαστε αυτό το ριζοσπαστικό έργο με όραμα να εκδημοκρατιστεί η πρόσβαση σε φυτικά τρόφιμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε ανεξάρτητα καταστήματα και κουζίνες να αγκαλιάσουν τα βιώσιμα τρόφιμα φυτικής προέλευσης του μέλλοντος. Ή θα μπορούσατε να μας κοιτάξετε από μια άλλη οπτική γωνία και να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι χτίζουμε μια αποδιοργανωτική μάρκα εστιατορίων με βάση τα φυτά του μέλλοντος που δεν διαθέτει και δεν λειτουργεί ούτε μια κουζίνα.

Εμείς είναι στην πραγματικότητα και τα δύο, και αυτό φαίνεται από τον πυρήνα του οράματός μας.

Πως είναι φυτό βοηθώντας επωνυμίες φυτικής προέλευσης που θέλουν να οδηγήσουν στη δοκιμή και τη διανομή προϊόντων;
Συνεργαζόμαστε με επωνυμίες για να τις βοηθήσουμε ένα πληθώρα τρόπων που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται στους ακόλουθους:

  • Μάρκετινγκ πεδίου και περιεχόμενο: Παρουσιάζουμε τους συνεργάτες επωνυμίας με αυθεντικούς τρόπους με κοινωνικό περιεχόμενο και μάρκετινγκ που διαρκεί ένα χρόνο για να δοκιμάσουμε τη βιωσιμότητα των προϊόντων και να μετρήσουμε το ενδιαφέρον και τα σχόλια των καταναλωτών.
  • Διανομή και ενσωμάτωση μενού: Προσφέρουμε μια λύση plug-and-play για τα καταστήματα που μεταφέρουν τρόφιμα φυτικής προέλευσης μέσω της διανομής και της γαστρονομικής εκπαίδευσης στη σήμανση και την εμπορία του 100% φυτικού μενού μας.
  • Ενσωμάτωση εφαρμογής παράδοσης: φυτό συνεργάζεται απευθείας με εφαρμογές παράδοσης φαγητού όπως Grubhub για να προσφέρουμε το μενού μας και να εκτελούμε προσφορές περιορισμένου χρόνου και προωθήσεις προϊόντων που χρησιμοποιούν τα καταστήματά μας ως εικονικούς κόμβους για την προετοιμασία και τη διανομή φαγητού.
  • Brand-Forward DNA: Τέλος, αλλά το πιο σημαντικό, φυτό κατασκευάστηκε από την αρχή σε συνεργασία με μάρκες που βασίζονται σε φυτά. Προωθούμε όλες τις μάρκες, προϊόντα, και συστατικά στο μενού μας, επισημάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιμεληθείτε το περιεχόμενο για να ενθαρρύνετε το ενδιαφέρον και τη δοκιμή.
Πελάτης καταστήματος Plantega
©Plantega

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *