Social Media & Βιομηχανία Εστιατορίων

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους πιο σχετικούς τρόπους για να προσεγγίσετε πελάτες και να προωθήσετε την επιχείρηση εστιατορίου σας. Έχει αλλάξει τον τρόπο που βιώνουμε τα πάντα, από την καθημερινή επικοινωνία μέχρι το φαγητό έξω.

Με την άνοδο του Instagram και του Facebook, οι ιδιοκτήτες εστιατορίων αναζητούν πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσουν πελάτες, να λάβουν σχόλια από τους πελάτες και να ενισχύσουν την αφοσίωση των πελατών.

Αφήστε τους πελάτες σας να τρώνε με τα μάτια τους. Η κοινή χρήση εικόνων και βίντεο από το μενού, την προετοιμασία φαγητού και τον χώρο του εστιατορίου σας προσελκύει την προσοχή των νεαρών καταναλωτών και δημιουργεί αναγνώριση της επωνυμίας σας.

  • Αυξημένος έλεγχος – Το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να ελεγχθεί σε υπολογιστή στο πίσω μέρος του σπιτιού ή μέσω iPhone. Μελέτες δείχνουν ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το IG κάθε μήνα και ενώ το 63% των χρηστών συνδέονται καθημερινά, το 62% των ανθρώπων λένε ότι έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται περισσότερο για μια επωνυμία ή ένα προϊόν αφού το είδαν στις ιστορίες IG.
  • Αποκριτικές καμπάνιες – Σχεδιάζετε μια επερχόμενη εκδήλωση για το εστιατόριό σας; Αλλαγές της τελευταίας στιγμής; Ευτυχώς, τα προγράμματα μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να επεξεργαστούν ηλεκτρονικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας θα λάβουν τις σωστές πληροφορίες γρήγορα.
  • Συνεχής αλληλεπίδραση – Είτε θετικά είτε αρνητικά σχόλια, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε την κριτική και να είστε ανοιχτά ευγνώμονες που ακούτε τους πελάτες σας. Αφιερώνοντας χρόνο για να διαβάσετε και να απαντήσετε σε σχόλια, μπορείτε να μάθετε πολλά για το που απολαμβάνει το κοινό σας και για το τι θέλει να δει περισσότερα.

Από GrubHubΤο 45% των πελατών λένε ότι έχουν δοκιμάσει ένα νέο εστιατόριο αφού είδαν την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε όλους αρέσει να έχουν κάτι να γιορτάσουν. Η ενσωμάτωση των διακοπών micro food στη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να οδηγήσει τους πεινασμένους πελάτες να δοκιμάσουν την κουζίνα σας.

#ShareSweetness στα social media!

Ο σκοπός της εργαλειοθήκης μας είναι να παρέχει πληροφορίες, συμβουλές και πόρους για την προώθηση των προσφορών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε με πελάτες σε πακέτο και παράδοση και να δημιουργήσετε υψηλότερους μέσους όρους επιταγών μέσω της λαχταριστής γεύσης των επιδορπίων Sweet Street. Από το Sweet Street μας Περιοδικό Fall/Winter Mix-UpΤο 60% των Αμερικανών καταναλωτών παραγγέλνει παράδοση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, γεγονός που οδηγεί στο 40% των εσόδων του εστιατορίου που αντισταθμίζει τις διαδικτυακές παραγγελίες.

Η αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας από τους πιο προσιτές και αποτελεσματικούς τρόπους για να προωθήσετε το εστιατόριό σας και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών. Από στόμα σε στόμα είναι η πιο ισχυρή μορφή διαφήμισης. Η χρήση hashtag όπως το #ShareSweetness μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας να αναφέρουν το εστιατόριό σας στις δικές τους αναρτήσεις.

Ρίξτε μια ματιά στην Εργαλειοθήκη κοινωνικών μέσων για περισσότερες λύσεις μάρκετινγκ!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ανανεώσει πλήρως τον τρόπο που χτίζουμε συνδέσεις. Δίνει μια χείρα βοηθείας σε πολλούς που χρειάζονται υποστήριξη ή υπηρεσίες όσον αφορά το ψηφιακό μάρκετινγκ. Το πιο σημαντικό, έχει ανοίξει πόρτες σε διάφορες βιομηχανίες για να κερδίσουν την έκθεση που χρειάζονται για να οικοδομήσουν μια ακμάζουσα επιχείρηση.

Όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούν πρακτικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες, να προσεγγίσουν άτομα που έχουν ανάγκη και να παρέχουν τους πόρους για να αυξήσουν τις επιχειρήσεις και τα έσοδα.

Πόροι: Μελέτη Diner, Γήρανση των Social Media, Διακοπές μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *